Sparklee.com - http://www.sparklee.com

doctor reviews 

St. Etienne 29 og 30 oktober

Lise og jeg starter turen 05.00 fra Skien til Gardermoen. Derifra tok vi fly til Paris. Videre flytog til Lyon. Der hadde det vært en ulykke og det var kaos! Enorme mengder med mennesker og avgjørelsen tae's raskt: Taxi til St.Etienne. En lang og kostbar tur, men absolutt verd hver Euro. Vi avtalte pris i forkant etter sms kontakt med Tellevo Kass, som hadde kommet noen timer før oss. De hadde også måtte ta taxi. Turen tok ca 1,5 time da køene var lange… Trøtte, men glade kom vi frem til hotellet kl. 20.30 -15,5 time etter vi startet.
Ulysses hadde vært utrolig snill. Han koste seg i flybaggen og gav aldri fra seg et mjau, men gjett om han var glad da vi var fremme! Det ble mat…tiss og bæsj! ( i denne rekkefølgen :O) Dessverre fikk vi ikke mat på hotellet og etter en kort "hils" på Telle og Hazel gikk vi på kebab "shappe" :o) ... også var det natta!

 

Køene var laaange, men stemningen på topp. Her var det køkultur. Lise, Telle og jeg tok taxi fra hotellet om morgenen og det var en kort snartur. Ute regnet det som himmelen hadde åpnet seg, men det var gode varmegrader.

 

 

Om køene var lange var det godt organisert og det gikk raskt unna. Dette var i hall A også gikk ferden videre ut i regnet til hall B og innsjekk. Der ventet blide franske mennesker med gaver til alle utstillerne. Veske, kalkulator med penn, snor m klype til å ha rundt halsen og en klem :o) Alt med WW logo. Koselige og kjekke "duppeditter" å ha som minne om en fantastisk utstilling. Her gikk det raskt unna uten køer. Meget godt organisert.

 

 

Dette er BIV pokaler! Alle BIV-kattene fikk store flotte pokaler og kokarder. (Biv konkurransen var stor her, ikke som hjemme :o) og mange måtte kanskje slå ut et ti talls katter til biven.) Dommerene samlet på podiet som var flott pyntet. 20 Dommere fra 13 land inkludert Norge :o) Må tillegge at Anne Gro Edstrøm og Anne Veland begge var et syn i panelet på søndag. Vi var så stolte av dem. Begge i sorte nydelige kjoler med sølvpynt. De var et syn begge to!

 

 

Hallen var flott pyntet med ballonger over alt. Dessverre smalt noen til tider og det SMALT! men kattene taklet det meste...utrolig. Det var enormt mange publikummer og utstillere. 1218 katter. Mange flotte stander og mane fristelser. Barer og kafe og man kunne nyte en kald pils eller et glass vin.

 

 

Pengene var ikke lagt i underholdningen, men det var helt ok. De hadde et lite enkelt åpningshow og det var det hele.

Pengene lå i gaver og pokaler og det syntes i alle fall vi godt om. Vi fikk jo både gaver og pokal...

 

 

Lise og Tellervo ser på åpninshowet. Ikke noe stort show, men greit nok... Damene er uansett veldig blide :o)

 

 

Vår kjære venn; David Martin Hernandez ( Malattodolls Ragdoll oppdrett fra Spania) med Diadems Issey Sollis fra vårt "Issey kull"

Navnet Lise og jeg har i sammens. Issey stilte i klasse 12 og det gjorde også et avkom fra hans eget oppdrett.

Nydelige; Malattodolls Enzo, brun bicolour. De ble begge NOM til BIS WW og Enzo ble nr. 3 ! En nydelig og meget lovende ung hanne :o)

 

 

Her ligger far, Ulysses og datter Hazel Harmonie side om side. Utrolig moro å se henne og Issey igjen.

Hazel vokste opp hos meg og Issey hos Lise. / Meg med Ulysses, Lise, Ivanne Pincede , Fransk oppdretter av Ragdoll. Ivanne stilt ikke selv,

men tok turen begge dager for å vær med :o) Veldig koselig å treffe oppdrettere man har hatt kontakt med over lang tid.

Ivanne venter på en Ragdoll med tradisjonelle linjer fra meg og hun har vært tålmodig lenge...

 

 

(N)Diadems Hazel Harmonie JW. Eier; Tellervo Kass, Finland.

Hazel stilte i kl. 11 og hun fikk en super bedømmelse og ble klassevinner. Klasse 12 og 11 ble slått som ble slått sammens til biv.

Det kun var to i kl. 11, men 4 i kl. 12.

 

 

 

 

 

 

 

 

(N)Diadems Issey Sollis Eier; David Martin Hernandez, Spania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er Lise og jeg sammens med noen Ragdollvenner som hadde stand på utstillingen. På neste bilde er vi sammens med Florence

 

 

Tid for stell før bedømming. Ikke et hår skal ligge feil :o) ... Eva Dahl Eide og Linn Elisabeth Eliesen har kommet "på besøk" i vår ring :o)

De hadde med seg Dreamboy SW 09 SW 10 GIC (N)Vanity's Dumle, JW. Han ble biv og NOM til BIS WW.

GRATULERE til oppdretter og eiere :o)

 

 

Kos og stell " hånd i hanske" :o) Telle med Hazel og Lise med Ulysses, etter at jeg har stelt han :o)

 

 

Lunsj time :o) mye moro ut av lite... Vi koser oss med vin og mat. Tellervo Kass, Gøran Vinje, Sol og Ivanne Pincede. Lise er fotograf.

Vi var så heldige å få god hjelp av vår franske venninne :o) Hun ordnet det meste den dagen...

 

 

Neste side fra WW show France 2010 : 1 - 2