Terak
UTSTILLING 28. og 29 juli 2007
 
Utstilling er ganske kjedelig for en liten pus, godt mamma har tatt med seg en hengekøye til meg. Xantos koser seg og er totalt avslappet.
 
4 Best In Show på 2 dager!
Dommer på lørdag var Henry Hornell og dommer på søndag var Eva Jette Madsen. Kat. 2 Dommere i panel var: Jette Eva Madsen DK - Anne Gro Edstrøm N - Penelope Bydlinski GB Kat. - Maud Olsen Johanson S - Raymond Sætre N - Lena Nordström S - Henry Hornell N - Aase Nissen DK - Alexey Shchukin NL
Det stilte hele 13 oppdrettere i oppdrettsklassen og jeg ble nr. 2 med 106,667 poeng
 
Ikke dårlig plassering med kun 3 katter. (N)Diadem's Ulysses fikk CAC og dlott bedømmelse, men tapte NOM til en flott MCO. Ulysses er "noe" tenåring for tiden og ganske avrøytet, men han er en lovende ung mann og Lise hadde stelt han flott og fikk mye skryt av dommer for stell!
 
I panel begge dager
<<Hva skjer og hvor er mamma ? og hvem er alle disse som står og sitter foran oss? >>
 
 
Dette er ganske kjedelig...spesielt siden jeg har sittet her ganske lenge - på 2 dagen...
 
 
 
<<At mamma kan finne på å la MEG sitte her...>>
 
 
 

Flinke assistenter er "en drøm"for eiere av katten og denne damen er utrolig flink :-) Takk Caroline for flott fremvisning av mine skjønne små.

Xantos nøt hennes lange negler som boret seg inn i pelsen hans:-)
 
 
 
Her er det Maud Olsen J som beundrer Xantos!
 
 
 
Endelig er alt over! En sliten og trøtt gutt som ikke forstår at han har tatt enstemmig BIS i 2 dager! Men det gjør en stolt matmor!
 
 
 
 
 
 
 
Meg og Xantos. Bilde er tatt av Linda Reiersen
 
 
 
Turid Botten inviterte til koselig jentefest etter utstillingen på lørdag. Vi koste oss med ferske reker og drikke, samt masse herlige kaker! Foto, Turid