Resultatet ble helt utrolig! Gratulere til stolte eiere!
 
 
Kullet på plass i sitt bur. Matmor har kjøpt ny burpynt av Lillian Myhre. Hun har oppdr. Lilletun's Maine Coon og hun syr på bestilling. Tusen takk Lillian! Vi er kjempe fornøyde og det ble "full match"!

 

 

Kullet sitter i ventebur oppe hos Raymond Sætre. Det stilte 3 kull i kat. II og Raymond gav dem alle en flott bedømmelse. Det var to MCO kull. 5 i det ene og 3 i det andre. Det ene MCO kullet på 3 fikk knallbedømmelse og han sa alle 3 var BIS katter. Når han kom til mitt kull- var det 5 BIS katter! Gjett om mor var stolt? Bedømmelsen fra Raymond betyr mye for meg, da han er en dommer jeg setter høyt i kunnskap og generelt som dommer! Derfor betydde denne Best in Show mye for meg. Jeg er jo selv av den formening at dette er det jevneste kull jeg har hatt. Alle 6 kunne vært solgt til utstilling da de er uten feil og de er jevnt gode. De skiller nesten ingen ting i vekt og størrelsene på dem er svært god. Jeg stilte ikke ut Cookie, fordi han er en mitted og alle de andre 5 er bicoloure. jeg ville vise 5 som var like i variant. Raymond hadde ikke noe å trekke på noen av dem. Det eneste han "trakk" på, men det var alikevell ikke noe trekk, som han sa. Var at en hadde et litt annet uttrykk. (Christoffer Robin) Litt sorry. Han påpekte også Coco hadde en liten flekk på benet og at Casper hadde ørene en aning tettere. (Alt dette stemmer )

 

 

Coco Two og Cooper og Cooper og Casper på neste bilde. Casper titter nyskjerrig ut :-) Spennende dette her!

 

 

Casper og Cooper. Se nabokatten, en stor MCO. De to andre kullene var en del eldre / Coco Two og Coope. Coco fikk en super bedømmelse hvor Karina ikke hadde noe å trekke. Hun ble nr.2 til NOM og hun tapte for en sterk konkurrent, som igjen tapte for Copper :-)

 

 

Dommer Tellovo Kass fra Finland tar en titt på kullene.

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

Diadem's Zaga Zafir var oppe til bedømming hos Raymond. Hun fikk en super bedømmelse! CAC - NOM til BIS panel og stemme i panel.

 

 

 

 

 

 

Min dronning - Amy. Hun ble BIS igjen både som kastrat og som senior. Hennes 8 BIS i 2008 siden juli i Tromsø. 3 av dem som Senior. Hun har vært nominert 3 ganger til, men da har hun tapt i panel til BIS. Det ene BIS fikk hun i SRC klubbmesterskap.
Cooper og hans nye matmor, Pia. Dette er før bedømming og vi kjenner enda ikke til de strålende resultatene :-) Jeg ønsker Pia og Putte LYKKE til med dere Diadem's Raggis. Jeg håper han vil bli en lovende utstillings gutt...

 

 

 

 

Etter bedømming smakte det herlig med et maltid Gourme kylling! :-)
Caos er sliten etter bedømmelsen og lang ventetid i dommerburet. Her cooler han den helt... :-) Såå trøtt...
 
 
 

Stolt og glad ny matmor, Kristin. GRATULERE med deres første Raggis fra Diadem's Kristine og Arne. Jeg ønsker dere LYKKE til å håper dere kommer på "banen igjen". Gleder meg til å treffe dere på utstilling fremover :-)...

 

 
Totalt avslappet i nye matmors armer :-)

Zaga Zafir koser seg på mor Elisabeths fang. Stakkars lille Zaga, som nå er i kl. 9, har hatt flere løpetider og har blitt en usikker tenåring. Hun liker seg ikke så godt på utstilling nå og matmor skal nå la henne få en pause...venter derfor på løpetid.

 

 

 

Zaga Zafir er en meget lovende jente. Hun fikk sitt cert med glede. Flott bedømmelse, samt nominasjon til BIS.

 

 

Stolt matmor og oppdretter etter at kullet har blitt Best in Show. Her sammen med Pia og hennes Cooper. Pia og Putte fikk også en strålende bedømmelse på sin mitted gutt hos Raymond.
 
 

 

Jentene slapper av, etter shooping hos Eva :-) Elisabeth matmor til Zaga og Lise, matmor til Ulysses
Vakker Ragdoll gutt (Freddy) fra Sverige. Flott bedømmelse, men tapte dessverre til NOM.Her på ryggen til eier, Agneta (S*Sun Hill Doll´s)

 

 

Ulysses slapper av i sitt bur og nyter synet av vakre Zaga zafir :-) Han fikk cert med glede. Super bedømmelse av Karina Bjuran og han fikk BIV tot. og ble NOMINERT til panel - igjen! Han vant i hard konkurranse men tok det på sitt hode og flotte øresetting.

 

 

NOMINASJON SHOW hos Raymond :-)
Dessverre tapte han nomineringen.
Zaga har sterke konkurrenter, spesielt en TUV er meget sterk etter Raymonds utsagn.

 

 

............
Veldig spennende! og Zaga vant!
Så er turen kommet til 3-6 kattunger. Lille Cooper er absolutt den yngste og de er 3 i konkurranse. Den Norske Skogkatten ble først sendt hjem også stod det mellom en nydelig Hellig Birma ( jeg vet du har flotte katter Kjetil )

 

 

Det som avgjorde det til slutt var helheten på Cooper, samt at han var sterkere i hakepartiet. Den vakre birmaen var også litt lav på en hanske.

 

 

Tusen takk Raymond!
Etter dette fikk lille Cooper ikke være i fred og han gikk fra fang til fang... Her hos Bjørg. Bjørg hentet frem veske og lommebok! Hun skulle kjøpe Cooper! ferdig med det :-)
 

 

 

   
   
 
 
 
Sløyfer på rekke og rad - for en søndag! WOW!