Hassleholm i Sverige 24 og 25 sept.


Dommer Nurith Pahl på lørdag. Sweetie ble da EX 1 og The judges sweetheart. Den nominerte i 3-6 ble den brune bicolouren; S*Safirögats Wishes Cleo og eier er: Rose-Marie Olsson. GRATULERE!
 
 
 
Sweetie beundrer en guttepus ved siden av seg .-)
 
 
 
Nurith Pahl, hadde alle raggisene på lørdag og derfor ble det kun Ragdoller fra en dommer i panel, men det var hele 3 stykker i BIS panelet.
 
 
En spent eier , Aksel Knutsen
 
 
 
 
 
 
 
Sweetie slapper av på pappas fang og nyter det hele :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Britt-Maria Johansson, var dommer på søndag. Sweetie ble NOM i konkurranse med hele 8 stykker og hun ble BIS 3-6 mnd!
Alle bildene fra utstillingen er fotografert av Emma Sandstrøm
 
 
Foto, stolt og glad eier av en BIS katt.
Se det flotte banneret hun fikk i gave av dommeren for "The judges sweetheart " Pokalen fra klubben.
 
 
Burak - Webkatten : 10-11sept.- 05.

(N)Diadem's Sweet Sophie, Eier; Aksel Knutsen ble NOM av Anne Veland på Web-katten. Hun fikk super bedømmelse og gleden var stor for både eier og oppdretter da hun ble Best In Show! Konkurransen var meget stor under utstillingen. Mange flotte 3-6 kattunger.

Dommeren hadde bare lovord å komme med!

 
 
 
De nydelige blomstrene som står på stellebordet, fikk jeg, matmor av Aksel og Magnus i gave. Tusen takk! Pass godt på "dukken min" :-) og LYKKE TIL med Sweetie, Aksel .

(N)Diadem's Raya Romance, fikk sin første NOMINERING med Janka Lund som dommer. 3-6 mnd. Raya er enda ikke 5 mnd - å se for en utmaskning! Hun fikk veldig lovende bedømmelse og ble beundret for sin størrelse, utmaskning og gemytt.

 
 
 
En bedårende stor skjønn jente. Eier Anja Huseby
 
 
 
Jeg er en liten "danser" å se min flotte hvite hake og strime :-)
 

Både Sweetie og Raya ble stilt på Burak på lørdag. Begge to fikk kjempe flotte bedømmelser. Det var en utstilling med utrolig mange flotte katter og konkuransen var meget stor. De forskjellige SLH dommerne hadde opptil 8 kattunger i 3-6mnd.

Avgjørelsen var meget vanskelig for både Karina Bjuran, Anne Veland og Janka Lund. De hadde flotte kattunger alle sammen og da blir det tilfeldigheten som råder. De sa at alle deres kandidater var panel katter! Det kan føles brutalt og urettferdig - og ikke lett i en slik situasjon å være verken dommer eller utstiller.

De ble begge EX 1 på lørdag med "sukk" fra dommeren. Ekstra morsomt var det da at de begge to ble NOM til panel på søndag.

Utrolig spennende ble det derfor i panel l- 3-6 mnd. Det var en skjønn blåmasket Hellig Birma som ble BIS på lørdag og den var en av Sweetie's og Rayas konkurrenter på søndagen. Sweetie og Birmaen fikk 3 stemmer hver og skilledommer Eiwor Andersen avgjorde det:


Utrolig spennende ble det derfor i panel 3-6 mnd. Det var en skjønn blåmasket Hellig Birma som ble BIS på lørdag og den var en av Sweetie's og Rayas konkurrenter på søndagen. Sweetie og Birmaen fikk 3 stemmer hver og skilledommer Eiwor Andersen avgjorde det:

Sweetie ble BEST IN SHOW!

Raya Romance og matmor Anja. GRATULERE med strålende resultat på Ronja's første dobbel utst.helg. Flott katt som var flott stelt opp for show! Anne Veland var dommer på Burak og Ronja fikk en strålende bedømmelse. En meget lovende stor jente med utrolig utmaskning og kontraster.

 
Raya Romance fikk dagen etter på Web-katten en like strålende bedømmelse av Janka Lund og hun ble NOM til BIS-panel.
 
Chance ble GIC på lørdag og tok sitt første CACE på søndag. Han ble NOM begge dager av Karina Bjuran og Anne Veland med mange lovord til flott hannkatt!
 
 

Terak - 30 og 31 juli - 05.

(N)Diadem's Fame stilte i kl.4 og seniorklassen. Hun fikk CAPE. Hun ble også nom til panel av Dorthe Kaae. Tapte til BIS.
Det var 7 seniorer og hun ble nr. 2 i ringen. En vakker brun hellig Birma fra SV slo henne - vell fortjent :-) Hun stilte kun på lørdag.
 
(N)Diadem's Olivia Soltone stilte i kl. 9 på lørdag. Hun hadde Lena Nordstrøm som dommer. Fikk sitt cert. med flott bedømmelse. Søndag stilte hun for Eva Jette Madsen å ble CHAMP. Hun ble Biv-total og NOM til BIS. Det var hele 7 konkurrenter til nomenering. 2 SIB-1 NFO-3 SBI og 2 RAG. Utrolig moro å bli nominert med så mange flotte konkurrenter.
 

IC NL*CuanCats Chance Soltone fikk sitt CAGCIB og Biv-total på lørdag, samt NOM til BIS av 4 hanner. Han ble BOX, men tapte for en skjønn klubbvenninne til BIS. Utrolig spennende. De fikk annen hver stemme helt til den siste stemmen kom- og Mimmi vant.Han hadde Lena Nordstrøm som dommer. På søndag hadde han Jette Madsen og han fikk sitt cert, men tapte for Olivia og til NOM tapte han for en rød skogkatt som han hadde slått til beste hannkattpanelet på lørdag. Men- slik er katteverden! Mange flotte å velge i!

 
 

Adelkatten - 18 juni - 05.

(N)Diadem's Meika og IC NL*CuanCats Chance Soltone ble NOM til panel. Meika ble trukket før panel da utstillingen ble så forskinket og matmor måtte reise. Chance ble slått av en MCO.

 
 
 
Dommer Anneli Persson bedømte Meika og Hanna Jensen bedømte Chance. Begge fikk utrolig flotte bedømmelser.
 
 
Veitvedthallen - NORAK 13 mars - 05.
Dommer Geir Edvardsen hadde hele 11 kattunger i kl. 12 fordelt på Ragdoll, Maine Coon, Norsk Skogkatt, Tyrkisk Van og Hellig Birma. Mange lovende kattunger. Her sitter skjønne Princess Susi, som er en liten frøken som helst vil bestemme selv :-)
 
 
 
Her viser han frem (N)Diadem's Princess Susi 4,5 mnd. Susi er SÅ søt og feminin en ragdoll-babys med veldig god utmaskning og skjønn silkepels. Hun fikk flott kritikk og han syntes hun var veldig søt og lovende. Eier, Åse fikk skryt for flott stell.
 
 
 
Her viser han frem (N)Diadem's Prince Poppy 4,5 mnd. En stor og lovende kattunge på alle områder. Dommeren likte han meget godt og han fikk en flott bedømmelse.
 
 
 
Dommer syntes ørene var litt store, men bare vent å se du; hr. dommer :-) Når Poppy er passert året, er ørene akkurat passe :-) Et lite veddemål oss i mellom :-) ?
 
 
 

GIP(N)Diadem's Fame fikk sitt cert. i kl. 4 og god omtale - men tapte dessverre til NOM for en Svensk NFO.

Foto Jon Wikne

 
 
 
(N)Diadem's Othelia Soltone fikk Ex 1 og en lovende bedømmelse. Det var kun 2 som var tatt ut til NOM og hun ble Dommerens Beste av disse to. Hun tapte i panelet for NFO'en som slo ut Olivia Soltone til Nom. Foto Jon Wikne
 
 
 
(N)Diadem's Prince Poppy.Skjønn blå øyefarge, som sin far. Eier; Hanne og Jonas Biti, Adelkatten
 
 
 
S*Pocahonta's Mr.Magic ble Europa på søndagen og han ble også BIS voksen kat. II. En herlig kraftig hannkatt med et herlig gemytt. Her sammen med stolt eier; Åsa Hammarlund. GRATULERE Åsa!
 
 

Hele 7 katter skulle konkurrere til NOM i kl. 12 for Geir Edvardsen. Han valgte å beholde (N)Azzi's Kathleen Hepborn av RAG- jentene. Matmor, Åse Vibe-Reyhmer holder Princess Sushi.

 
 
 
Så valgte han å beholde (N)Diadem's Prince Poppy fremfor hunnkatten. To store lovende kattunger. Eier og oppdr. av jenta er:Janne H Hansen, Hålkatten
 
 
 
Neste han valgte bort var NFO katten...
Jonas viser Poppy flott frem! En assistent er "født" :-)
 
 
 
Dommeren ville også bli fotografert :-)) Titte'n tei!
 
 
 
Da stod disse tre igjen... En skjønn brunmasket Hellig Birma jente. Eier og oppdr. Grethe Dillon og en vakker MCO. Dommeren valgte bort birma jenta...og igjen stod det to...
 
 
 

Jonas var så spent så spent... og Poppy så snill og rolig!

Vinneren ble til slutt MCO og den ble også BIS i panelet. Men GRATULERE til deg Jonas. Poppy gjorde det supert og han har fremtiden foran seg...

 
 
Albert Kurkowski var imponert over Olivia Soltone og hun fikk en flott bedømmelse. En meget lovende katt han mente var "ferdig" allerede" i sin utvikling :-) 8 mnd i klasse 11. Foto Jon Wikne
 
 
 
Albert er en utrolig dyktig dommer - på alle områder. Utrolig flink til å håndtere katter samt gi publikum forståelse av hvordan katten er etter standard. Her forklarer han hvordan Ragdollens panne og topp skal være. Olivia "nyter" oppmerksomheten! Foto Jon Wikne
 
 
 
Han viste publikum hvordan er Ragdollkropp skulle være. Han tok "en ragdoll-sving" og Olivia hun svingte...frem og tilbake... Foto Jon Wikne
 
 
 
Foto Jon Wikne
 
 
 
7 katter i klasse 11 var fremme til nominering hos Albert. Han stod til slutt igjen med 3 katter han ønsket " å kjøpe"... Det var Olivia Soltone, en lilla masket Hellig Birma og en Norsk Skogkatt. Skogkatten ble til slutt den han nominerte videre til panel, men har mente de alle var BIS katter :-) Foto Jon Wikne
 
 
 
Mr. Magic i panelet. Foto Jon Wikne
 
 
 
Mr. Magic ble BESTE SLH VOKSEN! En deilig Ragdoll med mye "masse" i kroppen. Foto Jon Wikne
 
 
 
Til slutt skulle Best ot the Best velges. Mr. Magic, med eier Åsa ble nr.3 . Vinneren ble en perser som Anita Vassvåg eier og er oppdretter av. Gratulere! Foto Jon Wikne
 
 
 
Deilig med en kosestund...på gulvet. Princess og Thea
 
 

Neste utstilling blir Smaalende...Vi sees!

 

Se flere bilder...trykk på linker under:
http://www.anzhaskogens.no/trine/cats/norak-13032005/