Bilder fra NORAK 22. mars 2009
IC (N)Diadems Ulysses Soltone kl. 5 fikk sitt CAGCIB av Lone Lund
Bildene er tatt av Patrik Hedström
 
 
 
 
 
Dommer Lone Lund fra Danmark og lille Daisy Doll i kl. 12, slo ut NFO og MCO
 
 
 
Daisy Doll i kl. 12. Hun fikk en flott bedømmelse å ble nominert til BIS panel.
 
 
Lone ga til kjenne at dette var en meget trygg og helt uredd kattunge, sterk i psyken. Hun ble veldig sjarmert av henne...
 
 
Oppdretter har ingen grunn til å bekymre seg :o) Daisy Doll er en drøm!
 
 
 
Ulysses er også totalt avslappet. En fertil hanne med et supert gemytt. Han fikk sitt CAGCIB, men tapte nominasjonen pga " minus 1 kg"... Ikke lett å være fertil hanne :o(
 
 
 
Sweetie og spent eier, Aksel Knutsen
 
 
 
Det stod mellom Ulysses, Sweet Sophie og Daisy Doll til biv og dommer Lone ville gjerne gi dem en vellfortjent biv alle sammen :o) Hun hadde meget godt å si om dem alle og hun utalte at hun så de kom fra de samme linjene.
 
 
 
 
Her gir hun info om hva hun syntes er best/sterkeste siden ved dem alle tre. Ulysses utvilsomt den sterkeste pelskondisjonen. Daisy Doll på utvikling i hennes alder og Sweetie den sterkeste teknisk.
 
 
 
Det ble Sweet Sophie som fikk BIV og hun ble også nominert, sammen med Daisy Doll. Ulysses tapte nom og det ble en NFO pga sin mangel av vekt :o( GRATULERE Aksel, for meg som oppdretter er dere vinnere alle tre!
 
 
 
 
Sweetie er herlig og her har husfar stelt henne opp. Ikke dårlig å bli BIS med avpelset katt. Det betyr at eier kan stelle pels!
 
 
 
Be my Benjamin of Diadem's fikk citt cert å ble CHAMP. Eric Reijers er dommer og han er ny på kat. II. En fin opplevelse å stille for han. Han ble nominert til BIS, men jeg valgte å trekke han da jeg så hvor trangt det var mellom dommerbordene, samt mot publikum. Veldig høyt støynivå og mange urolige katter. Ville ikke utsette Ben for dette.
 
 
 
Benjamin nyter oppmerksomheten!
 
 
 
Benjamin's sønn Cooper- utrolig lik sin far. Han ble nominert begge dager til BIS. Problemet hans er at under oppholdet i panelburet blir han så ustelt å "krøllete" på maven. En av dommerene fortalte meg at han tapte stemmer på dette i panelet. Han så ustelt ut på buken. Veldig trist da han han var fantastisk stelt. Et ungdyr jeg er meget stolt av! Lone hadde han på lørdagen og han fikk like fantastisk bedømmelse av begge dommerene.
 
 
 
 
 
 
 
Wickmanns Beauty i kl. 12. Et avkom Gerd Wickmann har beholdt etter Diadem's Vivi og Be my Benjamin of Diadem's. En lovende brun mitted hunnkatt. Hun fikk ex 1 og ble nr. 2 av 5 til nominering til BIS
 
 
 
Wickmanns Beauty oppe til NOM utagelse. Spent matmor og oppdretter .o)
 
 
 
Anne Veland er dommer og her beundrer hun Beauty
 
 
 
Boccanegra fikk cert og ble klassevinner på lørdag, samt nominasjon. Det ble uavgjort i panel, dessverre tapte han for skilledommer. Eier Anniken - er kjempe glad og stolt over resultatet! På søndag ble den andre klassevinner og det var jo fint for den svenske kastraten.
 
 
 
 
 
 
 
Boccanegra og stolt matmor, Anniken Kjelstrup ( disse bildene er tatt på utst.i Sverige to uker tidligere)
 
 
 
 
Cooper og oppdr. i panel samt dommer Eric Reijers. Her ser dere avstanden mellom bordene, samt mot publikum - ALT for trangt! Ikke bra for kattene.