Best in show kull av hele 6 kull. 2 MCO kull - 2 RAG kull - 1 Hellig Birma Kull - 1 Norsk Skogkattkull. Dommer : Raymond Sæthre.
 
 
 
 
 
 
 

Det var utrolig spenende med Yogi. Hele 11 3-6 mnd kattunger bedømte Raymond og 6 var oppe til nominering..

Til slutt stod han igjen med 3 stykker. Aksel Knutsen/Ketil Heggems skjønne brune bicolourjente (som var nom. dagen i forvegen), NL*Siempe Amar Zavannah. Diadem's Yogi, min blå colourpoint gutt, som skal til Tyskland, samt en svartskilpadde Hellig Birma med navn, Zelda av Khanikatt (N) eier og oppdretter, Ketil Myrholt. (Birma jenta var utrulig vakker, så det var 3 sterke konkurrenter og jeg er stolt av nr.2 plasseringen! Gratulere Ketil! Du vant fortjent med en utrolig vakker katt!

 
 
 
 
 

Dessverre var vi ikke like heldige med dommer på de to andre i kullet, Diadem's Ynde og Diadem's Yoshi. Samme dommer hadde også Diadem's Olivia og Diadem's Ulysses.

 

Ulysses fikk cert og ble CHAMP, men han ble ikke nominert da han syntes han var for lys og han forstod seg ikke på hvitflekk. Han forstod ikke at de kunne ha hvite flekker på kroppen, mens flekker på bena, det brydde han seg ikke om!
 
 
Ulysses sitter så tolmodig å følger med....
 
 
 
 
 
 

Yoshi ble BIV-totalt av de blå bicolourene og både han og Ynde ble EX 1.Yoshi vant fordi han hadde mest farge!

 

Olivia fikk sitt cert og hun ble NOM til BIS, men tapte for en nydelig Hellig Birma. Mor til Birmaen som ble BIS 3-6.
 
Jeg stilte i oppdrettsklassen og ble nr. 3 av 16 oppdrett :-)