Kull Nn- i nye hjem. Født 21. april 2011 - første leveuker - nytt hjem

Mor: (N) Diadem's Hermine RAG a 03 high mitted - Far: CH U.S*Kissykat Avalanche Iceman of Diadems. RAG a 03 high mitted
Oppdretter Sol er barnepasser for Mikkel-N i en uke da mamma og pappa er på ferie før jul 2011. Han var er drøm på 4 ben og vi storkoste oss med han. Han elsker å være ute i snøen og han har en fantastisk pels og han er en herlig katt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikkel-N, en go'ing :o)

 

 

Noldus sammen med husets Perser.

 

 

 

 

Desember 2011 - en rund, deilig og stor gutt

 

 

Hei Solmamman min og Raggisan !
Alt er vel i mitt nye hjem, her er masse å finne på. Elsker å gå ut kattedøra og hoppe opp på rekkverket å sprade fram og tilbake. Amy og jeg har masse moro sammen, noen ganger ligger vi og koser sammen og andre ganger løper vi rundt og har det gøy. Silla er en gammel dame som er fin på det, hun vil ikke være sammen med oss, men jeg elsker å erte henne…da freser hun og snur ryggen til meg. Noe jeg synes er veldig moro, er å leke med vannet i vannskålen. Jeg slår foten oppi skåla sånn at nesten alt vannet havner på golvet, men det liker ikke mor, så nå har hun sluttet å ha skåla så full og har ordnet et fat med vann ute på terassen til meg i stedet. Mor bruker å holde på med garn, hekler og strikker…det er moro det, jeg er sikker på at hun gjør det kun for å leke med meg! ;)
Om natten ligger vi kattene oppi senga til mor. Silla ved hodeenden, Amy på siden og jeg….jeg elsker å ligge oppå føttene til mor !
Jeg får så mye kos jeg vil og det vil jeg ofte! Det gjør ingenting at mor drar på jobb, for jeg er ikke alene og vi er snille og gjør ikke noe galt når vi er hjemme alene. Noen ganger glemmer vi oss og kvesser klørne på sofaen, men da blir mor skummel i stemmen og sier NEI! Silla gjør aldri det, jeg tror det er fordi hun er gammel og klok. Mor har en ’dings’ med vann i også og om vi ikke hører, spruter hun på oss. Æsj…vann er artig kun i skåla ;)

Stoor myk koz i høstmørket fra Noldus

 

De er utrolig like å se på :o) og det er et jevnt kull. En er ledig for salg.