.......................Avlshunner

CH (N) Diadem's Lykke-liten

RAG n 03 high mitted

Født/born :28.01.2011

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N (Laboklin)

Mor/mother til : Qq - Uu kull/litter : Queen Latifah er beholdt fra Qq kull - og Upsi Daisy fra Uu kullet.

Stamtavle- Pedigree

   
Lykke-liten er en langstrakt og ganske stor hunnkatt. Hun har en fantastisk silke kvalitet på sin pels. Hun er etter min høyt elskede Whimsey som vi mistet i hypertyreose i 2013.
Hun har nydelige dyp blå øyne, som sin mamma. Hun har sterk hake og god profil, men kunne hatt noe mer høyde i pannen. Fin øreplassering og størrelse på ørene. Hun har helt hvite ben og er uten flekker, foruten hvit krans rundt halsen. Hun har et lite men symmetrisk bliss.

Hun er utrolig snill og god og hun er en selvstendig katt som er glad i mennesker og andre katter, uavhengig av rase og kjønn :o) Lykke-liten bor hos Heidi Hartvigsen og familie i Skien på foravtale. Hun lever et svært godt liv der :o) og hun fikk sitt første kull i jan.2013. Det var to jenter, men dessverre mistet vi den ene. Jeg har beholdt Queen Latifah og Upsi Daisy etter henne. Lykke-liten er stilt ut 4 ganger som voksen. 4 cert - 3 BIV - 3 NOM - 1 BIS

 

 

CH Eulalie Zafir Diadems

RAG a 03 (hig mitted )

Født/born :17.11.2012

Blodtype: Etter A foreldre (parents A) DNA/HCM Ragdoll : N/N (Laboklin)

Mor til : Vv kull/litter - Aaa kull-litter

Stamtavle- Pedigree
 

Zafir Diadems " Zaffi" er en skjønn stor massiv jente som kommer fra oppdrettvenninne, Eva Beckertova i CZ. Vi har hatt kontakt i mange år og i november 2012 hentet hun en gutt for avl og utstilling hos meg og jeg fikk skjønne Zafir Diadems i "bytte" .Eva har store flotte Ragdoll, sterke i type og ikke minst, alle hadde et supert gemytt. Zaffi har en herlig personlighet og hun er kjærlig og sosial. Herlig silkepels, flotte kontraster og fin blå øyefarge.

Thank you Eva, ( Eulalie ) for this lovely and very sweet girl. We love her !

CH (N) Diadem's Sunshine Miatolos

RAG a 03 (hig mitted )

Født/born :11.08.2013

Blodtype: Etter A foreldre (parents A) DNA/HCM Ragdoll : N/N (Laboklin)

Mor til : Bbb kull-litter

Stamtavle- Pedigree

 

Sunshine er en herlig bicolourvariant, akkurat slik jeg ønsker dem vedr. fargefordeling. Hun har en herlig pelskvalitet, samt vakre blå øyne i form og farge. ( Samme øyne som sin bestefar Ulysses har ) Hun har en herlig personlighet på alle vis og jeg er så glad hun bor hos mine venner, Torill og Leif Ove Østberg på foravtale. De har eget Ragdolloppdrett med navn; Miatolos, men ønsker å ha et lite opphold med eget oppdrett. Heldig for meg :o) Sunshine er 5 generasjon Diadems

 

 

 

CH (N) Diadem's CandyGirl Sollis

RAG a 03 high mitted

Født/born :13.05.14

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N - parents

Mor/mother til : Yy-Sollis

Stamtavle- Pedigree

   
CandyGirl er en Sollis baby og hun har like søtt temperament som utseende :o) Hun er en stor deilig go'jente.

Hun har en langstrakt stor kropp med en herlig silkepels. Flott bredde i hodet, fin hake og fine ører samt øreplassering. Hvite ben og ingen synlige flekker. Hun er en fantastisk blanding av sin mor Naima og skjønne pappa; Ragstars Candyman. En lovende ung jente vi ser frem til å følge... CandyGirl bor i Siljan hos Lise og Inge. Lise og jeg eier henne i sammen. Hun er 5 generasjon Diadems.

 

 

S* Krickelins Vanja Sollis " Kricki"

RAG a 03 high mitted

Født/born : 24.05.14

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N - parents

Mor/mother til :

Stamtavle- Pedigree

   
"Kricki" er en herlig "bolle-rolle" jente fra Sverige :o) Hun har ett typete hode og en super søt look - litt småfrekk :o) Hun har store nydelige blå øyne.

Hun har en langstrakt stor kropp. Lang flott busket hale med fine markeringer med hvit. Flott bredde i hodet, ok hake og fine ører samt øreplassering.

Kricki eies av Lise og meg og hun er en "Sollis" katt og hun bor hos Heidi Hartvigsen med familie, i samens med Ragdollene, Lykke-liten og Bianca. Mer info om Kricki kommer...

 

 

IC S*Dan Dara's Naima Sollis of Diadem's

RAG a 03 (high mitted)

Født/born :30.03.2009

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N

HCM1 :N/N/ (Laboklin)

Mor til : Ii kullet/litter - Mm kullet/litter - Tt kullet/litter Ww

Avlsdyr jeg/vi har beholdt for videre avl etter henne: Missie Sollis - CandyGirl Sollis

Naima Sollis er etter min avlshann, Ulysses Soltone. She is after Ulysses Soltone

Stamtavle- Pedigree
   

Naima Sollis er en meget sosial og vennlig katt. Hun er veldig glad og kjærlig og en veldig flink mamma. Fødte veldig raskt og enkelt ved sitt første og andre kull. Hun har Ulysses som sin far og bor samens med han og 2 raggiser til. Lise og jeg eier Naima Sollis i sammen og vi har felles navnet "Sollis". Alle Naimas kull bærer derfor navnet Diadem's og Sollis.

Hun er en langstrakt stor jente som har god tyngde. Hun har store vakre blå øyne og fin topp, øreplassering samt str. på ørene. Hvite ben og ingen flekker. Hvit krans rundt halerot. Lang hale!
Hennes første kull med CH US*Kissykat Avalance Iceman har så langt utviklet seg meget bra. Sterke i typer og herlig pelskvalitet. Issey fra denne kombinasjonen er JW og NW ! Naima har fått et kull til med Avalanche Iceman. 5 herlige kattunger, 1 hanne for avl i Norge, 1 hunnkatt for avl I Italia og 1 jente har vi beholdt selv :o) Naima fikk sitt 3 Sollis kull i 201, 5 kattunger. Ingen er solgt med tanke på videre avl. Naima er en veldig flink mamma og føder veldig lett :o) Naima gjør det veldig bra på utstilling og hun har fått flere BIS.

Takk til Aksel ( S* Dan Dara's ) for Naima og vårt samarbeide gjenom mange år :o)

 

 

IC (N) Diadem's Hermine my Heart

RAG a 03 high mitted

Født/born :08.01.2010

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N - HCM1: N/N (Laboklin)

Mor/mother til : Nn - Oo - Pp - Ss kull/litter

Stamtavle- Pedigree

   
Hermine er en "baby" selv om hun nå er voksen. Hun er så baby bløt i den store kroppen sin også er hun så utrolig bløt og silkemyk. Hermine har et deilig lynne og er veldig sosial og snill. Hun er god mot alle! Hun er en katt jeg "unner alle" og som jeg er så utrolig glad for å ha!
Hun har en langstrakt stor kropp. Lang flott busket hale, perfekte markeringer med hvit og vakre store blå øyne. Flott bredde i hodet, fin hake og fine ører samt øreplassering. Hvite ben og ingen flekker. Hvit krans rundt halerot. Hun er en fantastisk blanding av sin mor Whimsey og far Ulysses.
Hennes svakhet er mangel av høyde i pannen og derfor kunne profilen vært sterkere og bedre.
På utstilling har hun fått BIS som kattunge og NOM som ungdyr ogi voksen kalsse. Hermine har fått 3 kull, alle gutter! Hun er en utrolig flink og god kattemamma. Begge hannene i Oo kullet er solgt til videre avl/show. En til CZ og en i Norge. Spennende! Jeg har beholdt Sunshine Miatolos som bor hos Torill og Leif Ove Østberg på foravtale. De har eget Ragdolloppdrett med navn; Miatolos.
 

 

(N) Diadem's Zweety

RAG a 03 high mitted

Født/born :06.08.2015

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: etter N/N foreldre

Mor/mother til :

Stamtavle- Pedigree

Stamtavle/Pedegree kommer snart. Soon - PedPaws

   
Zweety er en kraftig jente med ett flott hode med mye bredde. Hun har super sterk hake og fylde i kinn. Hun har arvet sin bestemor Lykke-Liten's sterke hakeparti. Hun har vakre, nesten lysende blå øyne, Nydelig blåfarge!
Hun har fantastisk pelskvalitet og sterk substans i kroppen. Hun er blitt stilt ut på en utstilling og ble BIS begge dager. En meget sterk og lovende ung dame, som bor på foravtale hos Tonje Odden og Alexander Roland i Skien. Zweety blir stilt ut av meg som eier av henne. Oppdatering kommer senere...
 

 

(N) Diadem's Aimee

RAG a 03 high mitted

Født/born :21.11.2015

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: etter N/N foreldre

Mor/mother til :

Stamtavle- Pedigree

Stamtavle/Pedegree kommer snart. Soon - PedPaws

   
Aimee er en etterlengtet mitted jente. Hun er en jente med en spennende stamtavle og hun er en rolig og sindig hunnkatt som tar livet helt med ro :o)

Hun har en god kropp og pelsen er lovende. Hennes øyne er dyp blå og hun har en fin bredde i hode og fylte kinn og hake. Hennes ører er perfekte i størrelse, form og plassering - etter sin far Eddie. Hun er en riktig spennende katt under vekst og oppdatering kommer senere.

Aimee bor hos forvert; Linn Beate Brønsted Karsten, i Skien. Linn har 2 kastrat gutter fra mitt oppdrett som hun stiller ut. Linn vil også stille ut Aimee og fremtiden om katten vil det slik :o)

 

 

Pensioners

IC (N) Diadem's Daisy Doll

RAG a 03 - Født/born: 06.11.08 - kastrert/neauter Mai 2013

Blodtype:etter A foreldre(parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N (Laboklin)

Mor/mother til : Gg kull/litter - Rr litter/kull. Beholdt Rossi etter henne.

Stamtavle- Pedigree

Daisy Doll er etter Diadems Ynde og 3 generasjon Diadem's katte etter min avlsdronning Amy :o) Hennes lynne er deilig. Hun er en snill og stillferdig katt som går flott sammens med alle.
Hun er ganske stor og har en herlig harmonisk kropp.
Hun har silkemyk pels og fantastisk fargefordeling. Hun viser hvit ryggflekk, hvit krans rundt halerot og nakke :o)
Hun har et godt hode og er en ganske ”typete katt”. Hennes svakhet er øyefargen, sel, om uttrykket er nydelig.
Som ungdyr hadde hun 4 nom og en BIS og uavgjort til Best of the Best. NOM til BIS som voksen også i kl. 9 og 7. På SRC store Ragdollutst.i 2011 ble hun bedømt av Hanna Jensen og hun vandt sin klasse, samt ble nr. 10 i hennes ring. Hun ble også NOM til BIS, samt IC.
Daisy fikk dessverre kun to kull og i det siste kullet var det kun Rossi, som er i oppdrette videre.
Hun har dessverre blitt meget tykk og derfor valgte jeg å kastrere henne etter keisersnitt med Rossi.

I dag 2015 er Daisy Doll en "ny" flott katt som er ca 2 kg lettere og mange BIS rikere :o) Hun slanket seg med supre resultat i 2014 !

 

(N) Diadem's Queen Latifah

RAG a 03 (hig mitted )

Født/born :31.01.2013

Blodtype: Etter A mor/mother og (AB far/father) DNA/HCM Ragdoll : N/N (Laboklin)

Mor til : Xx kull/litter-

Vi har beholdt hannen Blue Candy Miatolos etter henne.

Stamtavle- Pedigree
Queen Latifah " Pus " er den eneste jeg har i avl etter "Puddy". Hun bor i samens med Puddy hos min niese, Silje. Pus har en fantastisk silkepels og en nydelig lang buskete hale. Hun er en medium stor katt, med lang kropp og hun har en medium øyefarge. Hun er full av fart og moro - en herlig glad Ragdoll :) Hun er 4 generasjon Diadems katt.

 

(N) Diadem's Upsi Daisy

RAG n 03 high mitted

Født/born : 25.03.14

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N - parents

Mor/mother til : Zz kull-litter

Stamtavle- Pedigree

   
Upsi Daisy er nesten en kopi av sin mamma og hun har fått mange av hennes sterke kvaliteter, som sterk hake, flott blå øyefarge og silkepels. Hun er søtere en sin mamma og hun har fått litt større bliss.
Hun har en langstrakt kropp og er i dag en medium Ragdoll. Fin busket hale, fine markeringer og vakre store blå øyne. Fin bredde i hodet, fin hake og fine ører ( må ikke bli mindre ) samt øreplassering. Hvite ben og ingen flekker.

Hun er en herlig snill jente og hun bor hos Anja S. Huseby, i samens med 2 Ragdoll til og en Sibir, samt en Finsk lapphund. Anja og jeg eier Upsi Daisy i sammen. Hun er 4 generasjon Diadems.

Dessverre måtte vi kastrere Upsi Daisy da hun ikke klarte å tilpasse seg livet som fertil i samens med de andre kattene etter hun fikk kull. Det ble heller ikke bedre etter hun ble kastrat, så Upsi Daisy flyttet til ny familie. Der har hun det supert og familien har tidligere hatt Ragdoll fra meg.

 

 

CH (N) Diadem's Ynde

RAG a 03 (true bic.)

Født/born :04.08.07

Blodtype: Etter A foreldre (parents A) DNA/HCM Ragdoll : N/N (Laboklin)

Mor til : Dd kull/litter - Kk kull/litter

Avlshunn jeg har beholdt etter henne :Daisy Doll -Kissykat

Stamtavle- Pedigree
Ynde er en stor langstrakt dame som har en flott hvitflekkighet. Hun viser hvit ryggflekk, hvit krans rundt halerot og nakke :o) Hun er søster til to jenter fra samme kombinasjon som har gjort det meget sterkt på utstilling. JW Sweeth Sophie og SW-08-SW-10 Vivi. Ynde har et sterkt bredt hode og kort nese. Hennes svakhet er ørene som er noe dominerende og står for høyt på hodet. Fine øyne og fin farge på dem.
Ynde er snill og god og hun har gode resultater på utstilling. Flink mamma som fødte veldig lett. Hennes sønn Ducky gjør det meget sterkt på utstilling med en mengde BIS !
Hun bor sammen med Amy hos min datter Line og mann i Skien. Ynde vil få et kull til med min hanne Bread Pudding også steriliseres. Ynde er snill og god som mamma og føder enkelt og uten problemer som sin mor Amy. Dessverre fikk Ynde pyometra og vi valgte å kastrere henne vinteren 2013. Hun lever nå godt i samens med sitt barnebarn, Rossi.

 

IC (N) Diadem's Olivia Soltone

RAG a 04

Født/born :06.07.04

Blodtype:A

DNA/HCM Ragdoll: N/HCM (Laboklin)

Mor/mother til :Mor til U og X kull/litter

Avlsdyr jeg har beholdt etter henne :Uzzi Wasabi Soltone og Ulysses Soltone

Stamtavle- Pedigree

 

Olivia er en medium jente som ser større ut en vekten tilsier. Hun har en fantastisk pelskvalitet og hun har utrolig flotte kontraster. Hun har en sjarmerende hvit flekk på nesen og "sterkt uttrykk" Hun har fine blå øyne. Flott type med bredt godt hode.
Hun er snill og god, men litt reservert. Hun har flere nominasjoner på utstilling og hun har fått fantastisk flotte store avkom med Chance. Hun har avkom som gjør det sterkt på utstilling med mange BIS og hun har en JW etter seg på Island. Han var også Cat of the Year i 2009. Hun føder lett og er en dyktig mor.
Jeg eier Olivia samens med Lena Glittum. Lena har også Lucky Lillen fra mitt L kull. Far til Olivia. Olivia er nå kastrert og Lena er eier av henne.

 

(N) Diadem's Missie Sollis

RAG a 03 high mitted

Født/born :05.02.2011

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll:etter N/N foreldre

Mor/mother til :

Stamtavle- Pedigree

   
Missie Sollis er i alder av ca 1 år en jente med en herlig kropp og skjønn lys silkepels. Hun har ingen uønskede flekker og hvite ben. Hun har hvit krans rundt halsen. Hun har nydelige dyp blå øyne, som sin mamma, men øynene sitter en aning dypt. Hun har et herlig ”look”. Hun har noe svak hake, men god bredde og profil. Fin øreplassering og størrelse på ørene. Lang og flott pelset, busket hale!
Hun har et bestemt gemytt og gjør hva hun selv vil og ønsker. Når hun ikke ønsker noe, ja da sier hun i fra. Hun er snill og kjærlig, men en jente med mye ”egen vilje”. Hun likte ikke utstilling og derfor er hun ingen showkatt dessverre. Dessverre fordi hun er så nydelig :o)

Missie bor hos Lise og Inge og vi eier henne i sammen under Sollis navnet. Dessverre blir ikke alt som man håper og tror og sommeren 2013 valgte vi å kastrere Missie. Hun er nå blitt en stor og herlig kastrat og skal begynne på sin utstillings karriere :o)

 

 

IC (N) Diadem's Whimsey

RAG n 03 - Født/born : 04.08.06

Blodtype:A - DNA/HCM Ragdoll : N/HCM - HCM1 : genotyp N/N (Laboklin)

Mor/mother til : Z - Ee kull - Hh kullet/litter - Ll kullet/litter

Avlskatt jeg har beholdt etter henne: Hermine my Heart - Lykke-liten

Kastrert nov. 2011

Stamtavle- Pedigree

Whimsey er en Ragdoll som overrasker når man løfter på henne da hun ikke ser så stor ut. Hun veier ca 4,3 kg og hun har en sterk velbalansert kropp. Herlig silkepels og fin halelengde. Hun har hvite ben uten flekker og hun er uten hvit ryggflekk (noe jeg svært gjerne ville hatt på henne) Whimsey har sterke blå øyne som hun har gitt videre til sine avkom og det ligger mye sterk blå øyefarge på både mor og fars linjer :o)
Hun har flott utmaskning med fine kontraster og hun har et bredt og mykt hode med kort nese. Hun er veldig hengiven og bestemmer alt selv! Hun maler så fort du gir henne oppmerksomhet og hun er en katt som "tar alle vel i mot, både to og firbente". Hun er en stor personlighet! Hun føder lett og er en meget flink og god mor. Hun har avkom som gjør det sterkt på utstilling. Bla en JW i Finland.
Nov. 2011 ble "Lille Pippa" kastrert. Dette fordi jeg har fått 2 flotte avkom etter henne for videre avl og de er begge N/N HCM. Whimsey hadde også en akutt nyresvikt etter forgiftning etter sitt første kull og vi ønsker derfor å pensjonere henne tidlig. Vi har tatt blodprøver hvert år i ettertid og nyrene har flotte verdier, men vi tar ingen sjanser. Nå ser jeg frem mot å stille en SUPER flott kastrat!
Året 2013 var et trist år for oss på flere vis i mitt oppdrett og vi måtte ta farvell til vår høyt elsdede Whimsey

 

(N) Diadem's Fendi Fairytail

RAG a04

Født/born :30.04.2009

Blodtype: Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/N (Laboklin)

Mor/mother til : Jj kull/litter

Avlshann jeg har beholdt for videre avl etter henne: Jetti - som bor hos familien Hugnell og Ragdollen Gandhi

 

 

Fendi ble sterilisert etter sitt kull og hun bor sammen med matmor Bente Hansen og Cayla en herlig MCO. Fendis kull vokste opp hos Bente, men flyttet hit da de var 8,5 uke gamle. Takk for at du har vært forvert for meg Bente!

 

 

(N) Diadem's Alfhild

RAG a 04

Født :06.11.07

Blodtype:Etter A foreldre (parents A)

DNA/HCM Ragdoll: N/HCM HCM1: N/N (Laboklin)

Mor til :Mor til Ff kull

Avlshunn jeg har beholdt etter henne: Fendi Fairytail

 

Stamtavle- Pedigree
3 utstilling og 1 Biv av 4 mitted- Dommerens hjertekatt på SRC - Ragdollmesterskap.
Hennes stamtavle i photo
Etter Ff kullet eies Alfhild sammen med Lise Sandbugt. Alfhild bor hos Lise og Inge sammen med Ulysses, Pepsi Max, Naima Sollis, og Athos. Kullene reg. i mitt oppdr. navn, Diadem's, men kattungene kommer til å få mellomnavnet Sollis
  Sterilisert våren 2010, da hun er N/HCM og jeg har beholdt en datter, Fendi F som er N/N HCM Ragdoll. Takk til Lise og Inge!

 

 

IP GIC (N) Diadem's Amy

RAG a 03 - True bicolour

Født :08.01.01

Blodtype:A

DNA/HCM Ragdoll: N/N (Laboklin)

Mor til : J-L-N-P-S -V og Y kullet

Beholdt Snehvit og Ynde etter henne.

For å se Amy's far; Trykk her: For å se Amy's mor; Trykk her Stamtavle- Pedigree
Stamtavle- Pedigree

Amy er en utrolig snill katt - like imøtekommende mot alle på to og fire ben. Hun var en utrolig flink avlshunn og mor som fødte meget lett og oppdro sine barn bra!
Amy har en sterk kropp og er en middels stor katt med god "masse" i kroppen. Hun har et nydelig look og fin blå øyefarge. Hennes øyne er "noe" dyptliggende. Hun har silke pels og en lang busket hale. Flotte kontraster og sterk utmaskning.

Sommeren 2012 kom Amy ut for en ulykke og vi mistet henne brått. Farvell vår skønne høyt elsdede Amy


Hun har hatt en fantastisk utstillingskarriere og hun har tatt mengder med Best In Show. Hun ble årets katt nr. 2 og Årets senior nr 2 i 2008. Kun slått med 2 hundredels poeng.
Hun ble også nr 2. på årets senior i 2009, men da stilte jeg henne ikke så mye.
Nå er hun blitt pensjonert da hun har vunnet” alt” og hun kommer kun til å bli med en gang i blant på utstillinger videre.
Amy bor sammens med Ynde hos Line (min yngste datter) og Christoffer.
Amy har mange avkom som gjør det meget sterkt på utstilling. Amy ble kastrert etter Y kullet.
   

 

 

CH (N) Diadem's Meika

RAG n - Født : 27.05.03

Blodtype: A

Mor til : Q- kull - Bb kull

Testet for HCM u.a. 22.05.06 Jeløya Dyreklinikk.

DNA/HCM Ragdoll: N/HCM (Laboklin)

Sterilisert mai. 2008

Stamtavle- Pedigree

Meika eies av Tone Catone's oppdr.men kullene er registrert i Diadem's oppdr.navn. Hun har flere NOM og 1 BIS.

 

 

 
   
   

(N) Diadem's Uzzi Wasabi Soltone

RAG a 04 - Født :30.05.06

Blodtype:A - DNA/HCM Ragdoll: N/N (Laboklin)

Mor til : Aa kull og Cc kull. Avlshunn jeg har beholdt etter henne :Alfhild

 

Wasabi har kun vært på utstilling 2 ganger og har 1 BIS

Flere bilder av Wasabi her
 
 
Stamtavle- Pedigree
Wasabi er nå kastrert (januar 2009) og storkoser seg sammen med Suppe i Oslo hos Julie og Daniel.
   
 

 

 

 

CH (N) Diadem's Othelia Soltone

RAG a 03 - high mitted

Født : 06.07.04

Blodtype: A - DNA/HCM Ragdoll:N/N (Laboklin)

Mor til :T-Soltone kull

Othelia har vært på foravtale hos Jannicke Halvorsen. Fuzzball's oppdr. Hun har flere NOM og hun er mor til T-rex som er SW-06 i kattunge 3-6 mnd.Hun eies nå av Jannicke og ble kastrert mars. 2009

Stamtavle-Pedigree
Takk for all hjelp ved å være forvert for mitt oppdrett.
 
   

 

 

IP Ragtime Phoebe - Norges første Ragdoll importert fra England

RAG b 03

Født : 22.05.92

Blodtype: A

Mor til :A- B- C- D

Phoebe er Norges første Ragdoll og hun har oppnådd mange BIS på utstillinger.

Phoebe har fått sovne inn i 2010 og hun ble 17,5 år. Vi vil aldri glemme henne. Hun var og er vår stjerne! Phoebe var en fantastisk personlighet. Hennes sønn Athos lever enda. Han var 17 år i oktober.

TAKK Pippa, vi tenker på deg hver dag når vi ser Lille Pippa :o)

   
   

 

 

EC (N) Shirazan's Bettie

RAG n 03

Født : 26.11.95

Blodtype: A

Mor til : E- F- G- H- I- K- M- kull -Avlshunn jeg har beholdt etter henne : Meika

 
 

 

 

(N) Diadem's Snehvit

RAG a 03 -(Mid high white)

Født : 12.05.05

Blodtype: A

Mor til W-kullet. Avlshunn jeg har beholdt etter henne : Whimsey

Kastrert - okt.06. Etter avtale med forvert flytter Snehvit tilbake til Storslett. Takk for all hjelp ved å være forvert for mitt oppdrett.

Stamtavle- Pedigree
 
 

 

 

IC AU *Ragalon Coco Mademoiselle

RAG a 03 - " high mitted "

Født : 04.04.02

Blodtype: A

Mor til : O- R- kull - Avlshunner jeg har beholdt etter henne : Othelia - Olivia

Til minne om vår Coco som vi dessverre har mistet i en ulykke.