CH (N)Diadem's Ynde RAG a 03 (mid high) Født : 6 august 2007
Ynde mars 2014. Hun er nå kastrert og er snart 7 år og senior

 

 

 
Ynde juli mnd 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ynde april-2012. 4,5 år.

 

 

 

 

 

 

Ynde desember 2011. Ynde er en langstrakt stor hunnkatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ynde høsten 2011

 

 

 

 

Ynde oktober 2010.Venter kull om ca 2 uker :o) m Avalance Iceman

 

 

 

Ynde sommeren 2010. Ynde er en stor jente med mange kvaliteter. Hennes minus side er øreplasseringen.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
Mars 2010 - Ynde er ikke fotogen, men hun er en stor flott dame blitt :o) Nydelig bredt hode, fin øyefarge, herlig fargefordelig og en herlig stor kropp. Ørene er litt dominante enda..

 

 

 

 

Smiler til fotografen :o)

 

 

Det er pinse 2009 og Ynde er på besøk. 3 av Yndes Dd barn har gjort det sterkt som ungdyr på utst. frem til nå - flere nominasjoner og flere BIS, Ynde er mor til Daisy Doll som jeg har beholdt fra Dd kullet.

 

 

 
 

 

 

 
Det sterkeste ved Ynde er hennes kropp, pelskvalitet, bredde i hodet, flott profil og hennes nydelige "look". Svakheten er ørene.

 

 

 
 

 

 

 
Det er nå 6 mnd. siden Ynde fikk sitt første kull og hun begynner å komme i kondisjon igjen. Hun er god i vekt, men ørene må lenger ned også trenger hun litt pels rundt hode :o) Det var 3 gutter og 1 jente i Yndes første kull. Daisy Doll har blitt i oppdr. og Donnie Darko er solgt for videre avl og utst. til Ålesund og Ducky til utst. også i Ålesundområdet, men han skal kastreres.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ut på tur - aldri sur...
 
 
 
Det er topp på tur, helt til vi skal hjem...
 
 
 
Dette vil jeg ikke!!!
 
 
 
Min skjønne minste datter Line og Ynde 11. mai. Bilde er tatt til Web siden til Skien Dyreklinikk. Line begynner i et års vikariat der fra juni 2009
 
 
 
 
 
 
 
Det er 2 dager igjen til fødsel. Hun er frisk og rund og god :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er gått et år siden Amy fikk sitt siste kull med Chance og Ynde ble født. Amy og Chance fikk 3 flotte kull sammen og vi måtte beholde en jente fra denne kombinasjonen. Det ble Ynde. Åh - hvor yndig hun er :-) og likhetene med Sweeth Sophie fra første kull i samme komb. og Vivi fra andre kull i samme komb.er stor :o) Tre fine jenter...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er 3 dager forskjell på disse bildene. 3 dager etter vår-været har kommet, har vi full snøstorm! Ynde har arvet sin fars flotte hale :-) påsken 2008 (mars)
 
 
 
 
 
 
 
Ynde er pasert 7 mnd. og hun er en stor jente. Her koser hun seg ute i fjellet bak huset vårt. Påsken 2008
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ynde er nå snart 6 mnd. og hun ser ut til å bli en stor jente. Herlig kropp og god tyngde og balanse i kroppsmassen. Skjønn silkepels og fargefordelign. Når hun var 8 uker skrev jeg :ønsket mer bredde i snutepartiet .I dag har hun veldig god bredde i snutepartien, som er mykt og fint avrundet. Ørene er enda høyt plasert, men er på vei ned... Hun er en utrolig deilig jente!
 
 
 
 
 
 

Ynde 5 mnd. og hun blir mer og mer lik sin mamma. Hun er en stor jente på 5 mnd. Deilig kropp. Kraftige ben og fine lengder. Vakker fargefordelig og herlig hode med snuteparti. Ørene er pr dags dato noe høyt plassert, men de tror jeg vil komme på plass innen hun er året. En meget lovende jente :-) med herlig gemytt. Hennes minus er øyefarge, som kunne vært bedre.

 
Foreldre til Ynde: GIC (N)Dukkelise's Amy /EC NL*CuanCats Chance Soltone
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ynde 5 mnd.
 
 
 
Ynde 4 mnd. Julepus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ynde 3 mnd.
 
 
 
 
 
 
 
Ynde 3 mnd.
 
 
 
 
 
 
 
Ynde 12 uker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår nye skjønne jente, Ynde 8 uker.
 
 
 
 
 
 
 
Hun har en nydelig myk profil og panneovergang. Kunne ønsket noe mer høyde (kan det bli høyt nok ? :-)
 
 
 
3 uker
Ynde har helt hvite ben og hun har også stort hvit mønster på ryggen. Hun har ca 75 % hvitt og derfor er sjansen stor at hun er en mid high, som Snehvit i Amy og Chance's første kull.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ynde minner meg både om Sweetie og Vivi i samme kombinasjonen også litt om Vita. Hun har et bredt kraniet som alle jentene har hatt i denne kombinasjonen. Likheten med Vivie er nok øynene som er store og markante. De har også det typiske "look" som jeg liker, mykt og søtt. Jeg hadde i 8 ukers alder ønsket mer bredde i snutepartiet på Ynde og der kan hun vell sammenlignes litt med Vita.