(N)Diadem's Alfhild RAG a 04 Født : 10 november 2007
Mor: (N)Diadem's Uzzi Wasabi Soltone - Far: GIC S*Krickelin's Tamino
Alfhild desember. 09. Hun var 2 år i november og mor til ett kull.

 

 

 
 

 

 

 
Alfhild desember. 09.

 

 

 
Alfhild har passert året. Hun har et bredt hodet med fylte kinn. God hake, flott topp og flott øreplassering. Nydelig pels og fin hale. Hennes svakhet er lite høyde på pannen, samt svak øyefarge. Fargen er ikke jevn blå, lysere ytterst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alfhild er nå 9 mnd. og har vært på 3 utstillinger.1 i klasse 11 på KM og 2 i kl. 11. Fine bedømmelser og Biv total på KM. Hun veier ca 4 kg. og er rund og god :-) En blyg og snill jente.
 
 
 
Alfhild august 9 mnd. På hyttetur!
 
 
 
Alfhild har blitt 6 mnd.og jeg liker henne bedre og bedre :-) Hun har en fantastisk topp og bredden i snutepartie kommer fint. Det jeg hadde ønsket bedre er, sterkere hake, bedre øyefarge, samt lenger hale. Ellers er hun nydelig :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alfhild har blitt 5 mnd. På besøk en skjønn solskinnsdag i april. Alfhild koste seg inne og ute og Chance og Whimsey syntes det var topp med "barnet" på besøk. :-) Alfhild har utviklet seg meget bra. En herlig kropp, skjønn pelskvalitet. Noe kort hale (som jeg finner merkelig) Utrolig øreplassering. Den stygge andungen har blitt en svane!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hun myser mot solen og storkoser seg i fjellet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alfhild 5 mnd. og mor Uzzi Wasabi, 14 uker . Utrolig like! Alfhild har bedre profil en mor samt bedre øreplassering. Mor har bedre øyefarge, men samme look. Alfhild har bedre tegninger og begge har fantastisk pels.
 
 
 
 
 
 
 
Alfhild har blitt 5 mnd. Matmor har fotografert og hun forteller at Alfhild stortrives med de 3 guttene og hun er blitt stor og rund! :-) "mobil foto"
 
 
 
 
Alfhild 14 uker og hun har flyttet til sin nye "vertsfamilie", der Ragdollene, Ulysses, Pepsi Max bor, samt en stor Maine Coon med navn Athos. Matmor og matfar heter Lise og Inge Sandbugt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_
Alfhild 14 uker
 
 
 
Alfhild 11,5 uke
 
 
 
 
 
 
 
 
Alfhild 11,5 uke
 
 
 

Alfhild - den minste i kullet. Hun var så "stakkarslig" helt uten pels og svært lite pen de første leveukene. Se henne nå! En vakker svane! Hun veier 1 kg når hun er 10 uker og har en deilig kropp og behøver ikke bli den "lille" når hun blir stor :-) Hun skal bo hos en av mine beste venninner i Skien (Lise Saqndbugt som har Ulysses og Pepsi Max) og være der påfoderavtale.

 
Foreldre til Alfhild: (N)Diadem's Uzzi Wasabi Soltone /GIC S*Krickelin's Tamino
 
Alfhild 10 uker. Navnet har mine døtre gitt henne, etter sin oldemor. Grunnen til at jeg beholder henne fremfor Alice in Wonderland, er hennes uttrykk og øyefarge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alfhild 10 uker. Hun har en meget lovende topp og øreplassering, samt fint snuteparti og fin øyefarge. Helt korrekte markeringer.