IC(N)Diadem's Ulysses Soltone - Født: 30.05.2006
RAG a 03 -
high mitted. N/N HCM - Blodgruppe A (etter A foreldre)- Stamtavle
En fantastisk helg med Ulysses i Frankrike på WW 2010. Han ble biv- NOM til WW og nr. 2 World Winner! Helt fantastisk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulysses oktober 2010. ENDELIG Best In Show etter veldig mange NOm og nesten! Foto: Marie Myrland

 

 

 

 

Ulysses på SW 2010.

 

 

Ulysses er nå 3,5 år og han er tung og deilig i kroppen. Han er enda ikke på topp vedr.pels, men han er flott og på vei til topp :o)

 

 

 

 

 

 

Ulysses 3,5 år. okt. 2009

 

 

Ulysses i topp kondisjon, januar 2009. Han er stor og kraftig og har utrolig bredde i hode og kropp. For meg er han nesten optimal, kunne hatt noe mer bue på nesen, elles har han alt. Han har i tillegg et utrolig gemytt. Han er nå blitt far til sitt første kull, mitt Ee kull

 

 

Han er i sept. 2009 far til Ee (5 kattunger)-Ff kullet(5 kattunger)i Diadem's oppdr.og S*Dan Dara's, Top Model kull (6 kattunger) (N) Bimico's A kull ( 3 kattunger) og D kull hos (N)Wickmann's ( 5 kattunger)
Ulysses er Årets fertile Ragdoll i Norge 2008. Han er nominert til BIS på hver utstilling han har vært i 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ulysses på Burak 19 oktober 2008. CACIB, Bib Tot. og Nominert til BIS- igjen. De siste 7 utstillingen siden han kom i åpen klasse har han vært i panelet på hver utstilling.Han får stemmer i panel, men er enda ikke i topp kondisjon. Mangler litt pels enda, samt 500 gr. mer fett på kroppen :-)
 
 
Ulysses på hyttetur på Nisser, august 2008
 
 
 
 
 
 
 
Ulysses 1 år, 8 mnd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han har fremdeles like lys pels og man ser tydlig hans lilla gener.
 
 
 
Ulysses 1 år, 5 mnd. Ligner på en mini isbjørn :-) En herlig gutt som enda er som en "stor baby" Han har et herlig "look", veldig god bredde, samt deilig kropp og pelskvalitet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ulysses er blitt 1 år 5 mnd.
 
 
 
Ulysses har blitt 14 mnd og han er en herlig gutt med et skjønt gemytt. Han er veldig snill og han har ikke begynt å markere. han har hatt 2 damer på besøk, men det er tvilsomt om han er "helt klar" enda, men viljen er sterk!
 
 
 
Ulysses slik han fremstår i dag (14 mnd)da han er avrøytet og viser seg "blottet" frem :-) Han har en god bredde på sitt hode. Fin øyefarge, ikke av den intense blåfargen, men veldig klar blå.Veldig fint uttrykk.Ørene må enda lenger ned også håper jeg profilen blir sterkere. Han har en deilig kropp og han har i en fin utvikling....
 
 
 
8,5 mnd
 
 
 

 

8,5 mnd og fremdeles meget lovende :-) Hans hode er i fin utvikling. Fin bredde på hodet samt bredde mellom ørene. Pr.dags dato hadde jeg ønsket noe mer høyde på pannen...tiden får vise. Helhetlig er jeg meget godt fornøyd med han.
Se flere bilder her
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han er registrert som RAG a 03 og han er genetisk high mitted. Pr. dags dato er jeg i tvil om han er feilregistrert, men jeg avventer å ser hans utvikling an. Han har lilla bak på stamtavlen på både mor og far og pr dags dato ser han lilla pointed ut. dessverre har han ingen fargede tråputer.
 
 
 
 
 
 
8,5 mnd
 
 
 
6 mnd og under fin utvikling. Stor lovende ung herremann med nydelige øyne!
Han ble NOM til BIS på Adelkatten, men tapte på loddtrekning i panel.
 
 
 
 

Han er 3,5 mnd. på bildene