Se dem de første leveukene 2 og 2,5 uke - 3 -3,5 uke- 4 uker - 5 uker - 6 uker - 7 uker - 8 uker - 9 uker - 10 uker -11 uker - reiseklare

 

Y kullet i nye hjem

 

Hei kjære Sol og alle dine flotte Ragg Dolls ;-)

Endelig skal vi få sendt noen bilder av vår fantastiske flott Ylvis. Han er en skjønn kastrat. Sosial, og han elsker å være sammen med oss. Besøkende er imponert. Leken, ligger på lur og hopper på oss. Sover vi for lenge om morraen, hopper han bare opp og åpner døren inn til soverommet vårt. Når støvsugeren kommer fram, kommer han som ei kule for å bli "støvsuget". Sluket på badet er så lett å få opp som bare det. Å være ute er helt toppers. I sommer var vi en uke ved Portør, og Ylvis ble "venn" med herr måke/svartbakk.
I sommer var Ylvis en uke på Kattehotel i Asker, og vetrinæren ble helt målløs. Det var den flotteste Ragg Doll han noen sinne hadde sett ( det var til og med en annen utstillingsraggis der). Snakk om det var noen som var stolte.

Håper du kan redigere bort de gule øynene, og legge noen av disse bildene ut på sidene dine.
Flere bilder kommer senere.

Klem fra Ylvis og familie ;-))

Ylvis sommeren 2008. En stor flott kastrat!

 

 

 

 
 
 
Ylvis sommeren 2008.
 
 
Yogi har hatt sommeren i Lofoten og han har storkost seg ute i det fri :-)
 
   
 
Fanget til og med en spissmus...
 
 

Hei hei. Juli 2008

Sender deg noen bilder av de flotte guttene! De er kjempeherlige gutter. Prinsen er helt utrolig og koser seg i et hvert fang som kommer innom på besøk, da er Yoshi litt mer reservert, men følger likevel med og kommer og koser når han har lyst til det.

Yoshi er til tider "rørlegger" på badet og fisker opp sluket med klørne sine mens prinsen beundrer sin kjærebror hengivent til tider og undrer på om og når han også klarer å få lært seg kunsten å fiske opp sluket.

Prinsen Yatzi er "elektrikkeren" i huset når han var liten elsket han ledningene og det gikk hardt utover de. Fortsatt noen raptuser når det gjelder dette men heller mer sjeldent vi finner og observerer istykker gnagde ledninger. Han elsker å spasere på veranda kanten på balkongen, noe matmor finner skrekkelig skummelt og han blir hentet ned med en gang, men så fort jeg snur ryggen til er han oppe igjen, han er utrolig den gutten. Vi bor i 3.gje etg. så det er høyt ned.

Guttene er kjempeglade i hverandre koser med hverandre og steller pelsen på hverandre i ene sekundet og for deretter å "elte" hverandre gjennom leiligheten og knurrer,herjer og leker i neste sekund. De er et syn og frembringer mye glede og latter for oss 2 tobeinte ogi heimen. De to gir mye kos og får mye kos av oss her i leiligehetn og det er kjempekoselig.

Vi er veldig stolte og glade for at akkurat de 2 kom til oss. TUSEN TAKK SKAL DU HA SOLVEIG!! for at vi fikk kjøpe katter av deg.

Sender ved noen bilder som du kan kose deg med og kanskje legge ut på hjemmesiden. De blir snart 11 måneder snart. HÅper røytinga snart er ferdig for den ER FÆL.atsjooooo....

 

Klemmer fra 2 og 4 beinte på Tveita....

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Yogi som egentlig skulle til Tyskland, stortrives i sitt nye hjem på Nordstrand, samens med familien på 5. Mor føler de har fått en "ny baby" i huset, et nytt familiemedlem som er delaktig i alt de gjør og foretar seg. Han er høyt ønsket og elsket!
 
 
 
 
 
 

Kosegutt :-) sammen med de skjønne jentene, Julie og Jenny samt go'gutten , Alexsander...

 

 

 
 
og matmor
 

 

 

   
Hei solveig!

Jeg har tatt sikkert hundre bilder av Yogi siden jeg fikk ham! Han er helt vidunderlig! Alle som kommer hit er enige om at han er en helt unik katt. -Og de som påstår at de er "hundemennesker" blir nærmest omvendt av å møte Yogi.
Julie og Jenny elsker å kose med ham, og det er gjensidig. Alexander sitter gjerne ved siden av og klapper forsiktig. Det hender nok Julie holder ham litt lenger enn han strengt tatt hadde ønsket, men han venter tolmodig til han blir fri igjen! Og når Jennny kommer fra skolen er det første hun spør om "hvor er Yogi"? Også setter de seg ned og koser. Og har hun en venninne med, tar de med ham opp på rommet og leker med han.
Han er også blitt veldig glad i å være på fjellet. Der får han gå ut og inn som han ønsker, og da er han ingen innekatt lenger! Men heldigvis holder han seg i nærheten hele tiden. Noe jeg synes er veldig morsomt det er at når jeg henter reiseburet begynner han og male høyt og løper inn. For da skal vi på hytta! Jeg vet at han skjønner det. Han sitter tolmodig trygt bak og sier ikke et pip på hele vegen!

Håper alt er bra med dere alle, både mennesker og dyr!

Mange hilsner fra Marianne og co.