12 uker ... reiseklare...
Se dem de første leveukene 2 og 2,5 uke - 3 -3,5 uke- 4 uker - 5 uker - 6 uker - 7 uker - 8 uker - 9 uker - 10 uker -11 uker - reiseklare ... Fortsettelse følger…i nye hjem! 
 
Yatzi
 
 
 
Ylvis
 
 
 
Yogi
 
 
 
Yoshi
 
 
 
Ynde
 
 
 
Ynde
 
 
 
 
Yoshi utvikler seg slik jeg ønsket håpet og trodde...håper det fortsetter, da tror jeg han blir en ganske stor langstrakt gutt. Jeg elsker hans "look" og den looken er de så heldige å ha alle sammen...men Yoshi er ekstra søt til å være en gutt.
 
 
Yoshi og Ynde er som hennes navn sier: Utrolig yndig og søt. Hun er fortsatt veldig lik Vivi fra V kullet. Hun har mange gode kvaliteter og jeg liker henne godt. For øyblikket er ørene noe høyt plassert, men det frykter jeg ikke...
 
 
   
   
Ynde
Yogi er en STOR overraskelse! Han er noe av det bedre jeg har sett som colourpoint i type også har han en vakker øyefarge! han har også en flott øreplassering, samt str. på ørene.
   
   
 
Yogi er en rolig gutt som nyter å ligge i armkroken å bare se på deg, slik er også Ylvis.
   
   
Yatzi er en stor sjarmør! Han er en veldig kjærlig og glad gutt, med masse futt og fart!
   
Alle barna til Amy får lang hale-Se bare på Yatzi's hale. metel på metel :-)
Yatzi
   
   
Yatzi har klart å lure til seg litt pupp
Ylvis en kosegutt, som er langstarkt og kraftig, med sin fars beinstamme. Han er for tiden litt "sjeløyd" og ekstra søt pga av det :-)
   
   
   
   
Ylvis
Vårt første bad som gikk meget bra! Alle var snille og rolige, men etterpå var det ekstra deilig å krype samens på skinnfellen og vaske på hverandre samt ligge veldig nært...
   
   
   

 

   
   
   
Litt pupp etter badet når vi alle er varme og tørre smakte godt, samt litt ekstra trøst. - Ynde og Yogi slapper av på klorestativet.
 
Fortsettelse følger…
   
   
Teller satt inn 25.10.07