Kullet er nå 11,5 uke. Fortsettelse følger…

Første leveuke -1 uke - 2 uker - 3 uker - 4 uker - 6 uker - 7 uker - 9 uker - 10 uker - 11,5 uke -12-14 uker - Xantos 16 uker - Xantos17uker - Xantos19 uker - Xantos 20uker - 23 uker - Nye hjem
 
Vekt på guttene 11 uker : Xellent gr. Xantos gr. XO gr og Xander gr.

 

Xellent

9 mai. 2007. Kullet har vært til vaksinering og helsekontroll og hele kullet fikk helseattester på at de er sunde, store og harmoniske :-) Dessverre ble det også en stor ”nedtur”.
Xellent som skulle til Island har i alder av 11 uker kun 1 testikkel og den andre ligger i lysken. Det er enda håp om at den kan komme ned, men vi ønsker ikke å selge han som en avlskatt. Veldig trist og synd, men slik er det å være oppdretter- nedturer vil det alltid komme.
Utrolig nok er dette første gang jeg opplever som oppdretter i-løpet av mine 18 år - så jeg har vært meget heldig.

Xellent blir derfor solgt for hygge og kos, samt til utstilling her hjemme i Norge. Om vi er så heldige at tetikkelen kommer på "plass" har jeg som oppdr.mulighet til å bruke han til en parring.
 
 
Xander er en familiekatt og han skal også brukes i avl til familiens hunkatt. Xander har reist i dag, ca 12 uker. LYKKE TIL med han- dere får en skjønn bamsekar! Xander flytter inn hos familien som hadde Vicky fra V-kullet.
 
 
 
Xantos - Store muligheter for at han flytter til Island i steden for Xellent. Han er ingen dårlig nr. 2 - da han er en megt lovende ung hannkatt.
 
 
 
Xo blir sjarmøren i en familie på 4 - Familiens nye babygutt! LYKKE TIL med XO - dere har fått en super herlig gutt!
Xo har blitt hentet i dag ca 12 uker ... han var en etterlengtet gutt.
 
 
Xander
 
 
 
Xellent
 
 
 
Xellent
Xellent
 
 
 
Xantos
 
 
 
Xantos
 
 
 
Xantos
 
 
 
Xantos Xo og Xellent  
 
 
 
Xellent og Xantos
 
 
 
Xantos
   
   
   
Xo og Xantos
Xo
   
   
   
  Xo 
   
   
   
 
Xo nyter litt kos i matmors trygge favn :-)
 
 
 
 
Fortsettelse følger…