Fortsettelse følger…

1 uke - 2 uker - 3 uker - 4 uker - 5 uker - 6 uker - 7 uker - 8 uker - 9 uker - 10 uker - 12 uker - 13-22 uker
 
Dag 4
Se de skjønne rosa snutene :-) De har nå pasert 200 gr. To store runde gutter...
 
   
Dag 3  
Morsfølelsen er sterk - hun viker ikke fra dem.
Det ser ut til å bli to bicolourgutter.
   
   
Othelia og Amy nyter tilværelsen sammen med de to skjønne små. Othelia "tråkker" på Amy og de ligger sammen med barna fra morgen til kveld...
   
Dag 2  
Amy er så lykkelig for å få være reservemor. Hun og Othelia vasker å steller de små og hverandre. De to guttene har lagt på seg over 15 gr. på et døgn og de veier nå ca 140 gr. Othelia kommer seg raskt etter inngrepet og virker meget fornøyd.
   
   
Dag 1  
Dessverre så ble det keisersnitt på Othelia da hun ikke fikk trykk rier etter å ha hatt rier i to døgn. Veterinær Johanne, så ingen feil da Othelia ble åpnet å mente det kunne være hormonelt at hun ikke fikk trykk rier. Hun mente at det kunne bli normal fødsel ved neste drektighet da alt så normalt og meget bra ut.
 
 
I døgn gamle suger kattungene meget godt og mor er kvikk og meget fornøyd. Hun spiser godt å koser seg med de to guttene. Amy ligger å koser seg sammen med dem. 
2 dager før fødsel...
   
   
To gutter er født - begge er store og runde og godt over 100 gr. Dette er Sotone's tredje kull og det er Ragalon Coco Mademoiselle Soltone og Diadem's Lucky Lillen som er besteforeldre.
 
__________________________________________________________________________