.................Mm kull født 5. februar 2011- 2 uker - 4 uker -5 uker - 7 uker - 8,5 uke - 11,5 uke - 13 uker - nye hjem

Mor: S*Dan Daras Naima Sollis of Diadem's RAG a 03 (high mitt) Far: CH US Kissykat Avalance Iceman of Diadem's RAG a 03 ( high mitt) 5 bicoloure - high mitt. 3 jenter og 2 gutter
8,5 uke . Jente 1 som vi har så langt gitt navnet Missie. Hun er utrolig søt. Nydelig store blå øyne og flott øreplassering. Hun er den minste av jentene og veier 980 gr. 8 uker. Alle har hvite ben og hvit krans rundt halsen/nakken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De neste bildene av Missie ble tatt dagen i forvegen i overskyet vær. Det å fotografere med riktig lys gir stor forskjell i diskant i bildene. De øvre bildene gir mer "sprut" :o)

 

 

 

 

 

 

8,5 uke . Jente 1 som vi har så langt gitt navnet Missie.

 

 

8,5 uke . Jente 2 som vi har så langt gitt navnet Miss Norway. Hun er i dag den største av dem, mens jente 3 har vært størst inntil nylig. Begge har herlige kropper. Miss Norway er nok den som er mest lik Issey i kull Ii

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 
De neste bildene av Miss Norway ble tatt dagen i forvegen i overskyet vær. Det å fotografere med riktig lys gir stor forskjell i diskant i bildene. De øvre bildene gir mer "sprut" :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Øye fargen er veldig god på dem alle. Jente nr. 2 og 1 er et hakk bedre en jente 3. Øreplasseringen er også fin på dem alle tre.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Norway
 

 

 

Mille Blue - En kraftig og stor jente. Fantastisk pels på dem alle. Herlig og avslappet.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De neste bildene av Mille Blue ble tatt dagen i forvegen i overskyet vær. Det å fotografere med riktig lys gir stor forskjell i diskant i bildene. De øvre bildene gir mer "sprut" :o)

 

 

Herlig øreplassering på alle jentene. Hun har litt mindre øyne en de to andre jentene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mille Blue

 

 

Gutt 1 som nå heter; Milo. Han er en skikkelig "skøyer" og en gutt i full fart.

 

 

 

 

Han gjør seg veldig til med å gni potene/labbene over ører og øyne :o) akkurat som Isi i Sverige i forrige kull :o)

 

 

 

 

 

 

Bedårende blikk :O) Så søt en gutt

 

 

De neste bildene av Milo ble tatt dagen i forvegen i overskyet vær. Det å fotografere med riktig lys gir stor forskjell i diskant i bildene. De øvre bildene gir mer "sprut" :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gutt nr. 2, Maestro. Han er den største av dem alle og han er en rolig og søvnig gutt :o) Slapper av og tar livet med ro :o) Ørene har kommet noe ned og øynene har blii større.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herlig kropp og pels og fin jevn bliss. Milo har litt skjev bliss.

 

 

De neste bildene av Maestro ble tatt dagen i forvegen i overskyet vær. Det å fotografere med riktig lys gir stor forskjell i diskant i bildene. De øvre bildene gir mer "sprut" :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortsettelse følger...

 

 

-