Ii kull født 26. mai 2010 - 9,5 og 12 uker

Mor:S*Dan Daras Naima Sollis of Diadems Far: U.S*Kissykat Avalanche Iceman of Diadems . Kullet fra fødsel-19dager/ 3uker-5dager-4uker-5dager -5uker4dager - 8,5 uke - 9 uker - 9,5-12uker -13 uker - nye hjem

 

Dessverre går ikke alt slik man ønsker, håper og tror…
Etter at vi hadde levert Isabella Sollis til Sverige oppdaget ny matmor halefeil på henne. Noe som gjorde oss både sjokkerte, triste og fortvilet. Ikke bare Lise og meg, men også ny eier, kjære Jenny.
Isabella var solgt til avl og utstilling og hun var en lovende jente. Dette gjorde det umulig å avle videre på henne og det ble bestemt at Lise og jeg skulle hente henne hjem igjen.

Bildene er tatt av Jenny av Isabella i nytt hjem - tidligere Ingrid :o)

Hun og søsknene hadde vært til full helsesjekk to ganger før levering og ingen ting kjente vi.
På fredagen var jeg hos Lise og badet resten av kullet og jeg kjente på halene på kryss og tvers. Ingen ting! På søndag på dommerens bord kom neste sjokk; enda en haledefekt! Og vi så ikke på hvem! De var alle fire oppe på bordet samtidig og verken dommer eller jeg så hvem som hadde feilen da alle er så like. Hvorfor jeg kjente det nå var pga stresset som ble med alle kattene på bordet, masse mennesker osv. Halen ble liksom ”helt løs”.


Skal gjøre en lang historie kort. Jenta som hadde halefeilen var India, som skulle til Italia. Jeg fikk sendt omgående beskjed til Anna og hun vil vente til hun kan få en ny Diadems katt. Jeg er glad hun fortsatt har tillit til meg :o)
Ingrid var igjen i kullet da Lise og jeg ikke hadde bestemt noe for henne. Dette fordi vi hadde solgt 3 av jentene for avl og egentlig syntes vi det var nok. Ingrid var den med svakest øyefarge, selv om den ikke var dårlig. Dommer Lena Glem som hadde kullet på Sørak likte Ingerid veldig godt og kunne selv gjerne ”tenke seg” henne :o) Kullet ble nr.2 av hele 7 kull!


Lise og jeg bestemte oss da for å beholde henne selv i videre avl, siden det kun var Issey som nå ville gå i videre avl. Først ble vi enige om å informere Jenny, si at hun kunne få Ingrid isteden om hun ville.
Dette ønsket Jenny :o) så Lise og jeg reiste bort til Sverige med lille Ingrid, som endret navn til Isabella da hun kom til Sverige og katten vi tok med hjem igjen, hun ble nå Ingrid. Altså; navnbytte!
Lise og jeg er svært glade for at det ble en løsning som ikke bare var til sorg, men også litt glede og mye lærdom… Vi er takknemlige og glade for måten både Jenny og Anna har taklet dette og at vi fortsatt kan ha et godt samarbeid og glede og nytte av hverandre.
I over 20 år har jeg vært oppdretter og av dette ser jeg at jeg fremdeles har mye å lære…ja, man går i livets skole hele livet…

 

India har fått et nytt liv i Horten hos en flott familie på 4 og Ingris flytter til en ny familie i Kilebygda med 4 mennesker og mange dyr :o) LYKKE TIL! - alle sammen!

I løpet av noen dager skal jeg få ordnet navnene på jentene så det blir korrekt :)

Vi skal på katte show! Nybadet hele gjengen :0) Vi ble nr. 2 av 7 SLH kull. Kjempe flott!

 

 

Isabella

 

 

 

 

 

 

 

 

Issey og India

 

 

Issey- fanga'n!

 

 

Issey !

 

 

 
Iceman Jr. fanga'n også :o)

 

 

India - med sine skjønne blå øyne.

 

 

 

 

Issey

 

 

 

 

 

 

Isis og Issey

 

 

India bak og Isis and Issey foran

 

 

Isis Iglesias og Issey

 

 

 

 

Isis - fanga'n!