Hei alle sammen:

 

Så var SWS 2006 over. For meg har dette vært en fantastisk opplevelse. Etter at utstillingen var over kom alle dommerne til meg og gratulerte oss med en meget godt gjennomført utstilling. I tillegg har det kommet mange svensk, norske og noen danske utstillere som tok kontakt for å gratulere og takket for en fin helg. Slikt blir jeg veldig stolt av. 

Det er mange som har bidratt til at SWS ble vellykket. I forbindelse med avslutningen av showet tok jeg ikke sjansen på å nevne noen navn, fordi det er så mange som fortjener en stooooooor klem for god innsats i helgen og jeg ville ikke overse noen. Men jeg vil alikevel prøve meg nå som ting er litt roligere: 

 

Entertainer Raymond Alessandro Sætre for showene. Mary-Ann Sundby og Ingrid Kyrkjeeide som dommer- og sponsorverter. Gudrun Wulff som assistentleder. Alle assistentene som fikk en takk på avslutningen. I informasjon og inngang gjorde følgende en fantastisk jobb: Solveig Damsgaard (med hovedansvar), Geir Arveng (også observert mye i lotteriet), Aksel Knutsen og Kjetil (også ansvarlig for musikken), Helen Haave + Anniken Kjeldsrup + Jannicke Halvorsen. Tusen takk. Videre styrte Gøran Vinje og Karen Jensen med premiene hele helgen. Janikke Orø og Cathrine Pedersen og Patrik fra Sverige samt noen flere (som jeg dessverre ikke har navn på) har vært veldig aktive med kamera hele helgen. Både fra utstillingen og banketten. Disse bildene legges nå ut på SWS hjemmeside. Anbefaler alle å ta en titt på dette. Karina Bjuran og Bente Prytz takkes for annonsesalg i forkant av utstillingen. Kathe Høyer og Frøydis Ekstrøm har virkelig stått på med påmeldinger og katalog. Takk. Som vi alle har sett har altmuligmann Bjørn Steensrud vært helt fantastisk. Smilende og hjelpsom hele tiden. Sekretariatleder Ina Rebekka Selte (også entertainer, + + + masse i forkant av utstillingen) og de andre i sekretariatet: Kirsten Werner Landsnes, Bjørn Steensrud, Ragnhild Holt (har også brukt mange, mange, mange timer i helgen på pengetelling + oversikt på det økonomiske), Liv Holst, Grete Dillon og Reidun Berntsen og Ann-Jorid Jacobsen. Tusen tusen takk til dere alle. Takker også Lars Landsnes og datteren til Gudrun Wulff som har samlet inn bedømmelsesedler. Bjørg Fiksdal smilte som en sol og sjekket papirer på lørdag, her var også Bjørn Steensrud og Gudrun Wulff. Tor Arild Jacobsen hallsjef og altmuligmann. Hørte også at du var sammen med Bjørn Steensrud til sent på natt for å rydde. Tusen takk for mye. Johnny Skjølås takkes for panelledelse og hjelp i opplesning av premier til vinnerne + tips og råd i alt mulig annet.

Jeg må også takke og skryte av Øyvind Hansen fra Hansakatten som dekorerte hallen med blomsteroppsatser som kunne ta pusten fra alle og enhver. (Selv meg som ikke har greie på slikt. Men så er han jo proff da :-) Takker også for buketten du lagde til Marit.  

Og til slutt skal selvfølgelig show-dronningen selv hedres. Marit Isabella Fracci har vært utstillingsleder og hatt hovedansvaret for alt. Jeg takker deg veldig mye for alt. Har sprunget litt etter deg i helgen og fått et innblikk i hvor stressende denne oppgaven er. Men du har (stort sett) strålt som en sol hele helgen. Tusen takk. 

Tror dette utgjør de fleste, men regner med at det er noen som er glemt. Kom gjerne med navn. Isåfall takker jeg dere. 

 

Så vil jeg selvfølgelig gratulere de norske kattene som ble Scandinavian Winners 2006:

 

 

(N) Stargate's Aquilles of TerWe's JW, PER d 03,
Far: Sugarspun The Meaning of Love, PER d 03, Mor: (N) Stargate's Sunset, PER d 02
Oppdretter: Andre Marki & Johnny Skjølås, Eier: Wenche N. Hanssen,HÅLKA (N)
Gratulerer til Johnny, Andre og Wenche.

 

CH (N) Misty Iron Maiden, PER fs,
Far: (N) Misty Orange Blossom Special, PER d, Mor: (N) Misty Appella, PER fs
Oppdretter: Mary-Ann Sundby, Eier: Mary-Ann Sundby,HANSA (N)

Gratulerer til Mary-Ann

 

IP EC SW'01 (N) Arctic Coon's Biscaya, MCO a 22,
Far: DK*Guldfakses Tyscon, MCO n 22, Mor: IC S*Glowcoons Blue Pigeon, MCO g 22
Oppdretter: Benthe & Arve Prytz, Eier: Benthe & Arve Prytz,ISHAV (N)

EC (N) Arctic Coon's Ibiza Sunrise, MCO d 22, 
Far: CH Maine Coon Dynasty's Yukon, MCO n 22, Mor: IC S*Glowcoon's Blue Pigeon, MCO g 22
Oppdretter: Benthe & Arve Prytz, Eier: Benthe & Arve Prytz,ISHAV (N)
Fantastisk Benthe og Arve. 2 stk Scandinavian Winners!

 

GIC (N) Tordenørn Alessandro, NFO n 09 22,
Far: EP EC WW'03 S*Lisjöskogen's Bishop DSM DM, NFO n 09, Mor: S*Aristo Limaz Zera, NFO n 09 22
Oppdretter: Berit Høyer, Eier: Eva Henni Rønning,LIRAK (N)
Gratulerer til Berit og Eva

 

(N) Diadem's T-rex Soltone, RAG a 03,
Far: GIC NL*Cuan Cats Chance Soltone, RAG a 04, Mor: CH (N) Diadem's Othelia Soltone, RAG a 03
Oppdretter: Solveig B Damsgaard, Eier: Solveig B Damsgaard,GRENL (N)
Gratulerer til Sol.

 

Gratulerer også Liv som har oppdrettet:

Liberho's Mykindaguy JW, SIA n 21, Far: GIC (N) Darong's Power in Stripes JW, SIA n 21, Mor: (N) Gemstones Peek-A-Boo, SIA a 21
Oppdretter: Liv B Holst, Eier: Irene Eek Magnusson,KLÖS (S)

 

(håper ikke jeg har glemt noen - har ikke hatt tid til å gå så detaljert igjennom alle listene med resultater som er lagt ut på SWS-siden)

 

 

Vennlig Hilsen Christer