Meika har fått kattunger.9 desember 2007 B b kullet
 

Bb - kullet i nytt hjem

 

Boccanegra har blitt IP og han ble også NOM til Best in Show, her med sin eier Anniken og dommer Anne Køhn fra Danmark.

Bocca er en stor maskulin hanne! - Du steller han så FLOTT Anniken!

 

 

 

 
 

 

Lassie sept. 2009 i sommerpels :o)

 

 
 
 
 

Denne mailen har jeg fått av matmor til Bocca og som dere forstår, slikt gleder en oppdretters hjerte :-)

Jeg har fått tillatelse til å dele den med dere :-)


Ragdollmesterskapet i Nykøping var en kjempefin utstilling:
Velorganisert, masse hyggelige Ragdoll-eiere og ikke minst mange fantastiske Raggiser!
Jeg var meget spent hvordan Boccanegra ville gjøre det, tatt i betraktning at det var en utstilling med svært stor konkurranse.
Fantastisk moro da han fikk sitt cert og tok sin første tittel som Premier. Marie Westerlund gav han en flott bedømmelse. At Boccanegra i tillegg til cert, tok BIV og NOM var en stor bonus jeg overhodet ikke hadde forventet. Heros Dante gjorde rent bord i panel, men det er
ingen skam å tape for en Heros-katt! Veldig hyggelig å møte Ragdollvenner som Lisa (matmor til Blitzabeth) og Mikaela og Markus.
Spesiell takk til deg Markus, for at du bar opp Boccanegra til bedømming! Jeg har nemlig en tendens til å bli nervøs på kattens vegne før vi skal opp til dommer, hvilket ikke er noe godt
utgangspunkt....

Boccanegra er svært enkel å ha med seg på reise. Fra jeg installerte han i reisebagen kl to fredag 6. mars til jeg "pakket" han ut kl åtte samme kveld, ga han ikke lyd fra seg: Verken
gjennom sikkerhetskontrollen (da han måtte ut av transportbagen) og på flyet.

I forkant av Ragdollmesterskapet, tok jeg en feriedag for å reise til Solveig. Jeg forespurte om hun kunne hjelpe meg å stelle han til show. Tusen takk for det Solveig. Pelsen hans blir
bedre og bedre, og mye av æren tilfaller deg. Jeg lærte masse av deg i løpet av de timene vi
tilbragte i Skien.

Det lar seg ikke fornekte at jeg var veldig spent foran NORAK nå i helgen. Badet Boccanegra igjen sist onsdag. Selvom han ble litt lei på slutten av badeseansen, så er han meget tålmodig når jeg har han i dusjen. Resultatet ble da også en pelskvalitet jeg kunne være
fornøyd med.
NORAK denne helgen var også en positiv opplevelse. Lørdag ble Boccanegra dømt av Anne Veland. Bedømmelsen var meget god, og han fikk sertifikatet i sterkt konkurranse med en
flott svensk Rag n. Boccanegra ble også nominert, til fordel for en Maine Coon og en Hellig Birma. Bare det å bli nominert er stort. I panelet fikk Boccanegra to stemmer, det samme antall stemmer som en praktfull rød Maine Coon! Skilledommer avgjorde at BIS gikk til
Maine Coon'en , men jeg er superfornøyd med Boccanegras innsats. Det er vel ingen
overdrivelse å si at jeg tapet smilet bak i nakken.... Diadem's Cooper gjorde det også veldig bra lørdag og fikk en stemme i panel. Cooper er helt fantastisk vakker. Veldig hyggelig å snakke med eierne Pia og Patrick også.

Så opprant søndagen på NORAK. I tillegg til Boccanegra og Cooper, kom jo Sweet Sophie, Benjamin, Ulysses, Vivis datter Beauty og Daisy Doll. Alltid hyggelig å møte andre
Diadem's katter på utstilling.Tusen takk for at du tok opp Boccanegra, Solveig. Han tapte certet sitt i dag til sin verdige konkurrent. Det betyr at jeg kan stille han på LIRAK i mai, før ferden går til Karlstad i juli. Selvom han ble Ex 2 i dag, så ga Kristina Rautio han en meget god bedømmelse.
Gratulerer til Sweet Sophie med BIS i dag og de andre DIadem's-kattene med flott innsats. Er stolt over å være en del av Diadem's-familien!

På NORAK stilte også vår langhårs huskatt, Radames. Han er en utrolig klok og snill katt, som fyller 16 år 1. april. Vi er jo svært stolte over at ble SW-vinner i fjor og dessuten årets huskatt total i 2008.
Radames var utstillingens eldste katt i helgen! Han ble BIS i går, etter å ha slått ut katter adskillig yngre enn han. Søndag var det dessverre bare han som stilte som langhårs huskatt,
men han imponerer uansett. Fantastisk artig at Radames og Boccanegra er meget gode venner!

Vi (min bedre halvdel Johan-Ludvik og jeg) er meget stolte over å eie en Diadem's Ragdoll som Boccanegra. Tusen takk for at vi er en del av Diadem's familien og tusen takk tilmatmor Tone i Harstad for at du har fått frem en så flott katt som Boccanegra!

Til slutt: Leste dine siste dagboknotater og så dine siste bilder av Ee-kullet, Solveig. Er ikke fritt for at det kom en tåre i øyekroken med de fantastiske utebildene! Bildene viser jonettopp
kjernen i det å ha katter.

Klem til alle Ragdollvenner
fra Anniken (og Boccanegra)
22. mars 2009

 

 

 

 

   
   
   
Alle bildene er tatt onsdagen før utstillingen hjemme hos meg oppdretter Sol. Anikken kom hit med han så han skulle bli badet etter alle kunstens regler. Han ble FLOTT! og han er en tålmodig snill raggis!  
   
   
   
   

 

 

 

Lassie februar 2009
 
 
 
 
 

Who is the boss?

 

 

 

Boccanegra des. 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lassie desember 2008 - Pasert året

 

 

 

Jeg er på koselig formiddagsbesøk hos Boccanegra. Tusen takk for meg Anniken. Koselig timer sammen med deg og dine kjære :-)

Bocca er en stor og meget maskulin hanne, ca 10 mnd.!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Dette bildet er fra Sw 2008

 

 

 
Barista Kaffe - sommeren 2008 - Foto; Bjørn Rybakken
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blitzabeth "Lassie" og Boccanegra hos fotografen i Sverige 28 juni. Begge to fikk flotte bedømmelser og EX 1. Takk for flotte bilder!
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
   
SE - hvor stor jeg har blitt! Boccanegra på "flytur"
 

 

Lassie har vært på utstilling. se mange flotte bilder av henne her.

 

 

 

 
Lassie ute i snøen en dag i april 08. Dette var "toppers" ! :-)
 
 
 
 
 
Barista Kaffe i nytt hjem sammens med XO 1 år, fra X kullet

 

 

 

 

 

 

Barista Kaffe - skjønn lita jente :-)

 

 

Barista Kaffe sammen med sine menneske søsken.

 

 

 

 

Barista Kaffe lusker etter store XO, som ikke helt vet hvordan han skal oppføre seg ovenfor en liten pus. Han er vell hard til tider, men vi håper alle at det skal ende med søskenkjærlighet :-)

 

 

 

 

Lassie koser seg med nye søsken og Lisa er så fornøyd med den nye ragdolljenta si :-) Bildene er tatt 10 mars
 
 
 

Hei Sol og Tone¨

Det er så utrolig moro å følge meg på utviklingen til Boccanegra...

Det jeg ser er at Boccanegra er en livsbejaende liten pus som er genuint nysjerrig på absolutt alt. Aida og Radames er jo helt andre typer. Sistnevnte er meget rolig og raus og ikke så høyt energinivå da han var i den alderen. Aida måtte kjempe om sjefspoisjonen i huset da hun kom til oss og bruker mye krefter på å få oppmerksomhet. Når hun får den er hun fornøyd.

Boccanegra bruker masse energi for å finne ut av ting og hvis han får seg noen overraskelser så er han like blid. Selvsagt gjør han mange artige ting:

Han har for lengst lært seg til å hoppe opp på dolokket. Så også i morges; forskjellen var bare da at lokket var åpent. Obs; han så det i siste liten og så fikk jeg satt han ned. Det hadde jo ikke vært fullt så gøy å dette i do!

I ettermiddag forsøkte han å stjele kyllingwok fra min tallerken; gjentatte neier nyttet ikke så jeg sperret han inne i kattedralen i noen minutter. Så gjenstår det å se om det hjalp.........

Jeg har nå døren mellom stuen og entreen igjen, slik at Boccanegra holder til enten i kattedralen eller i min seng. De to store er i stuen om natten. Det er mest fordi Boccanegra da får babyforet sitt i fred. Etterhvert blir det en forandring på det.
I går kveld mens jeg lå og gruet til natten fordi jeg ligger og gisper etter pusten når jeg er forkjølet, så kom Boccanegra smygende under dynen min og la seg i armkroken min; jeg blir jo helt rørt jeg.

Han spekulerer veeeldig på hvordan han skal komme seg gjennom katteluken, men heldigvis har han ikke forstått det ennå. Andre morsomme ting: Når jeg skal ha noe i benkeskapet eller kaste søppel er han inne i skapet på et blunk og vil helst undersøke søppelposen! Når jeg åpner opp oppvaskmaskinen, så vil han og inn i den.

Jeg kunne simpelthen skrevet en hel roman jeg. Gleder meg til å fornye kamerautstyret etterhvert, slik at jeg kan få tatt bedre bilder... Ha en fortreffelig helg; vi mailes / snakkes.

Klem uten basiller! fra Anniken

 

Boccanegra har slått seg til ro i sammen med de to andre gamle kattene.
Blitzabeth "Lassie" i nytt hjem i Sverige. Her er hun sammen med lillesøster :-)
TAKK til Mikaela Blank, som har tatt alle de flotte bildene av dem hjemme hos Anniken og hos Lisa

 

 

Første dag i nytt hjem...
 
   
   
   
Her bor det også en MCO og en blåtabby Ragdolljente
 
   
 

 

 

13 uker og kjempe søt :-)

 

 

 

 

 

 

 

Hjemme hos Anniken bor de sammen 1 uke før Lisa henter Blitzabeth til Sverige. De er her 12 uker.

 

 

   
   
   
   
 
Boccanegra, etter Giuseppe Verdis Simon Boccanegra. Han var doge i Venezia på 1300-tallet!

 

 

 
   

 

 

Stolt eier, Anniken Kjelstrup med Boccanegra og Tone Bertelsen (matmor) med Blitzabeth.

 

 

Boccanegra og Blitzabeth har et mellom stopp hos meg, oppdretteren før Anniken tar de med seg til Oslo. Minstesøster Barista Kaffe kommer 18.mars til Gardermoen.